Мани, мани.... гласувай за най-скапания телефон!

Мани, мани.... гласувай за най-скапания телефон!
Ако пролетното настроение ви подтиква към нови преживявания, то какво ще кажете да спечелите един безжичен Skype телефон, с който нямате нужда от компютър, за да провеждате VoIP разговори? Разровете спомените си за телефоните, които сте имали, но след това ви се е искало никога да не сте ги държали в ръцете си, и напишете моделите им в новата ни игра "Мани, мани..." ;). Нека заедно да направим и класация на най-проблемните комуникационни устройства, която ще е полезна за всички нас. Успех!

Гласувай тук:
http://www.mobilebulgaria.com/home/game_manimani.php

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Pazete se ot vsichki vidive LG Tova e nai-golemia SHIT
    АLEX_PL
  • По глупаво и повърхностно изказване не бях чувал - от години ползвам HTC - вече три телефона и досега нито един от тях не е стъпвал в сервиз. За факта че като хардуерни възможности нямат аналог при СЕ и Нокия няма да говоря. И докато за Нокия мога да кажа че рядко ходят на сервиз то К серията на СЕ като почнеш от К300 до К750 са редовни гости на сервиза вследствие на прецакан джойстик. И не че нещо искам да кажа но все още ползвам като трети телефон един закупен 2003 сименс Ц55 Силвер. На всеки 4-5 дена му зареждам батерията. Все още е с оригиналната батерия и все още не е стъпвал в сервиз.
    iavorski
  • Не успорвам мнението че Нокиа и СониЕриксон са две от най-добрите марки(с някои исключения), но на пример аз в момента ползвам Моторола Л6 и съм доста доволен.Въпреки че му беше изгорял дисплея телефона си беше в гаранция, оправиха го и още си го ползвам без проблеми.
    skrapy
  • Аз ще кажа телефони от кои марки никога не са ми били проблем Имам предвид звук, връзка, сигнал, качество ма материала и сглобка Philips, Sanyo, Sharp, NEC От тези които масово се предлагат и на нашия пазар Panasonic От Nokia проблем съм нямал от 7610 Телефона който никога не бих приел дори и за подарък е с марка Samsung
    ID™ Xenium
  • .
    ID™ Xenium
  • .
    ID™ Xenium
  • po glupawa misyl i posledwalata q tema ne bqh 4uwal.wse edno nqkoi da se izkaje pazete se awtobobilni marki razli4ni ot bmw i audi.
    PLz
  • N91 8Gb ме кефи повече това е могъщ телефон!
    nokiae90
  • Имал съм много телефони. Съгласен съм с мнението, че Nokia и SE са 2-те най-добри марки на пазара(на българския пазар). Като най-проблемни телефони които съм използвал ще посоча: siemens C60-най-големия боклук, който съм си купувал някога! След него подреждам SE T630.(към него мога да добавя и к750 и к750i и.т.н.) Техния проблем е-джойстика! ЛЕлеее това ме е убивало! Също така на t630 съм му сменявал 3 дисплея! не знам дали е от телефона, но не бих рискувал :D. И на последно място по простотия и samsung D600. първо свири смешно за парите, които дадох. снимките са изключително слаби, а за това колко бързо се скапва слайдването-no comment! В момента съм с Nokia 6270 и съм горе-долу доволен, като се изключи лекия луфт при слайдването. Скоро обаче ще го сменям с някоя N-series music edition (N91 8GB или N73 music edition)
    eolithic.element
  • ползвал съм Nokia, Siemens, Samsung, SE-nokia e N1 след него samsung, всичко др. на опашката поради една или др. причина
    escado
  • Mnogo si prav I az vijdam samo 2 marki na pazara! No ima ribichki v Bylgaria koito ne sa naiasno i kupuvat shit
    АLEX_PL
  • Като модели новите Siemens са пълен боклук и неслучайно фалираха , същото ще последва и BenQ-Siemens - въпрос на време е . Имах един Siemens на който няма да споменавам модела , но след като се оттървах от него и минах на СЕ - разбрах що за телефони са , по-точно блокирофони , които винаги ти показват надписа Моля , изчакайте ... Сред всички марки има боклуци , има и добри модели , така че е по-добре да се казва и кои модели са калпави , а не само марката .
    centur
  • Trium Mars, na tozi aparat kakvo li ne mu se precaka, prez dva dni neshto novo. e tova beshe predi dosta vreme, no nali temata e takava ;)
    TURL
  • Siemens CX70-8 pati nosene v serviza na Siemens za smqna na neka4estveniq softuare i na 9 mu izte4e garanciqta i sedi v 4ekmejeto!
    lucho399
  • сони ериксон k500, два пъти се прецаква дисплея и един път джойстка, ужасен телефон
    zehrudze
  • ae stiga s tiq prostotii :)
    vipsladur
  • Защо да е тъпо? Смятам , че има марки , които определено не са читави - което предполага много модели с проблеми. Като Самсунг. Аз от тях съм ревал ,а много мои приятели също са се парили с некачествените им телефони. Особено по-старите модели. Както и LG Шоколада, който често дава дефекти. Тука не говорим за Тошиба , Касио и т.н , защото ги няма на нашия пазар , все пак.
    Navo
  • siemens mc60 i cx65
    vali0
  • Много несериозно мислиш ;) По-скоро трябва да говориш за определени модели а не за марки.
    Ironman
  • Много несериозно е да мислиш така, но всеки има право да мисли каквото си иска дори това да го отдалечава от истинските и стойностни модели HTC, Toshiba ... и т.н. Аз примерно изключвам от списъка ширпотребата на Nokia i SE с изкл. на някои модели Защото струва ми се трябва да се говори за модели, а не за марки
    ID™ Xenium