Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

OEM Rear camera holder with lens - резервно стъкло и метален пръстен за лещата на задната камера за iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus (златист)

 • 3.00 лв

  Телефон за поръчки 0886 664600
  Работно време Понеделник-Събота 09:00-18:00

  • Съвместимост: iPhone 6 Plus, iPhone 6S Plus  
  • Внимание: необходими са специални инструменти за подмяната на тази част • OEM (original equipment manufacturer) или в превод производство на оригинално оборудване, означава че всички или част от материалите, технологиите и дизайнът използвани при производството на този продут, са идентични с оригиналните. Тези продукти не могат да бъдат категоризирани като оригинални, тъй като не са произведени за съответната марка, но са напълно или почти напълно идентични с тях. OEM често нямат само логото на марката или имат съвсем леки промени по надписите върху продукта. Най-често са произведени и от същата компания, която ги произвежда за дадената марка.
  • Гаранция: 24  месеца    

Съвместим с