Samsung май ни показа как ще изглежда Galaxy Note20

Не е изключено Samsung да ни осигури ранен поглед към дизайна на Galaxy Note20 чрез тийзър изображение в Galaxy Store. Информацията идва от SamMobile, които са получили от читател изображение, което е използвано за категорията "$1 Spot Themes" в секцията Samsung Rewards. Снимката показва три телефона Galaxy, но измежду тях има един, който все още не е представен официално.

Не е изключено това да е очакваният през втората половина на годината Galaxy Note20. Устройството прилича на Galaxy Note10, но не се вижда отвор за селфи камерата в дисплея. Не се забелязват и хардуерните бутони върху дясната страна на корпуса, които очакваме да са там според един от скорошните слухове. Разбира се, камерата може да е поставена в левия ъгъл на дисплея, който е скрит на снимката, но засега няма яснота дали Samsung ще се спре на такъв дизайн.

Не е изключено компанията да заложи на скрита под дисплея камера, но технологията все още не е готова за масова употреба и вероятно ще трябва да почакаме повече, за да се появи в устройства на пазара. И за финал нека не забравяме, че засега няма потвърждение, че изображението наистина показва Galaxy Note20 или пък става дума за творение на някой дизайнер от корейската компания.

Източник: SamMobile