• simona_93 21.06.2010 18.16
    interesuva me GSM-a,ako ne e prodaden da go kupq...tel:0896800711
  • ivailoru 12.02.2010 18.54
    дай тел за контакти
1
  • Отрицателна 0 / 0%
  • Положителна 2 / 100%
  • Неутрална 0 / 0%
Оцени/ Остави коментар