Специален проект на

По дефиниция свободата е възможността да правим разни неща без ограничения. В този смисъл, мобилните планове досега винаги са отнемали някаква част от свободата ни, тъй като винаги са се базирали на ограничения. Затова и на всеки се е случвало да стигне тези лимити по един или друг начин.


Най-често като изразходва включените бързи мегабайти, което налага ползването на бавен интернет, или пък изчерпи добавените минути, което пък носи допълнителни разходи.


Именно затова A1 предлага на пазара плана A1 Unlimited, който идва с много големи амбиции. Телекомът вече обяви официално, че стартиралата в началото на април тарифа ще е и първият истински 5G план в България.

Неограничена скорост, дори и в 5G

Както подсказва и името му, A1 Unlimited премахва най-големите ограничения на мобилните планове до момента. С него абонатите получават не само безкрайни минути и неограничени мегабайти, но те са без лимити в максималната скорост. При 5G тази скорост е наистина висока, а тестовете на мрежата от пето поколение на телекома показват, че скоростта в нея може да надхвърли 1000 Mbps. Няма лимити в това отношение както на територията на страната, така и в рамките на Европейския съюз.


Това е особено важно за използването на новите 5G мрежи, през които се генерира много повече трафик. От 12 април А1 предлага и 5G роуминг в Европа и САЩ, с което се нарежда между малкото оператори в света, които предлагат услугата. Опцията ще е достъпна през мрежите от пето поколение на партньорите на А1.

Свобода в управлението

Ключовата промяна във философията на допълнителните услуги при A1 Unlimited е, че тяхното управление се извършва лесно и бързо, директно от потребителите, без да се налага да посещават офис на оператора. Това е възможно през мобилното приложение Моят А1 или неговата уеб версия на A1.bg. Така потребителите вече не получават фиксиран набор от услуги, с които остават до края на договора, а могат да решат какво и кога да ползват.


A1 Unlimited осигурява общо четири свободни позиции за екстри, които могат да бъдат запълнени с включените услуги Select. Те са без допълнително заплащане за първите 24 месеца и включват екстри като Xplore TV Go Standard, Diema Xtra, Max Sport, Deezer, HBO GO или абонамент за Capital.bg. Все полезни неща.

Всички добавени в плановете услуги се активират през Моят А1, като през него клиентите могат да упражнят избора на своите услуги Select. Те могат да бъдат променяни веднъж на всеки 30 дни, така че да отговарят на променящите се нужди или интереси на потребителите.


Така можете да активирате HBO GO и Xplore TV GO, за да гледате нещата, които са ви интересни. Но пък след като направите това, можете да предпочетете да слушате любимата си музика в Deezer, поне докато не започне най-важният за вас шампионат по Max Sport.

Свобода в отстъпките

Приложението Моят А1 е лесен и удобен начин не само за управление на услугите в плана, но и за плащане на месечните сметки. С него това става бързо и по всяко време, без значение къде се намирате. Освен това ако платите сметката си онлайн през Моят А1 получавате допълнително 2 лв. отстъпка от месечната такса.


В момента A1 Unlimited се предлага на промоционална цена от 34,99 лева на месец. С отстъпката при плащане онлайн цената става още по-щадяща бюджета - 32,99 лева на месец. Важно е да се отбележи, че промоционалната цена, както и отстъпката при онлайн плащане, остават в сила за целия срок на договора на клиента.

Unlimited