Специален проект на

Препоръчано съдържание за теб

Богата видеотека с хитови заглавия

ИНТЕРАКТИВНА

ТЕЛЕВИЗИЯ ОТ НОВО ПОКОЛЕНИЕ

Модерният човек днес е в движение повече от всякога. Животът е „разчупен“, a това прави достъпа ни до традиционната телевизия по-труден. Причината е ясна – телевизията следва точен график и дълги години нагаждахме ежедневието си към него, за да проследим нещата, които ни вълнуват. Това обаче вече не е така. Сега можем да гледаме това, което искаме, и то когато го искаме.


VIVACOM например дава на клиентите си възможност да се възползват от актуалните ТВ технологии чрез своята мащабна платформа VIVACOM TV, в която влизат интерактивна телевизия, допълнителни пакети с медийно съдържание и дори линейният канал VIVACOM Arena. Чрез всички налични инструменти потребителите могат да получат пълен контрол над телевизията и любимото си съдържание.

Един от най-големите проблеми на традиционната телевизия е, че актуалните филми и сериали са достъпни за кратко и в определени часове. Решението е т.нар. видео по поръчка (видеотека). Платформата MAXI е част от интерактивната телевизия на VIVACOM и предлага голям каталог от разнообразно и качествено съдържание, който се обновява постоянно. Видеотеката изобилства от филми и сериали, подредени по категории и жанрове, за да откриете лесно това, което търсите.

ВИДЕО ПО ПОРЪЧКА (ВИДЕОТЕКА)

Иначе до 31 август в платформата има безплатни видеоуроци от издателство „Просвета“, а освен това предлага платен достъп до уроци по йога, пилатес, колекция от над 200 стари български филми с любимите актьори от миналото и още много съдържание, различно от филми и сериали. Всичко е достъпно on demand, т.е. във всеки един момент, когато потребителят пожелае – без прекъсване за реклами и в прекрасно HD качество. Имайте предвид, че можете да се възползвате от филмов пакет MAXI, ако сте абонат на интерактивна телевизия от VIVACOM или ползвате мобилната телевизия TV GO.


On demand предложенията на VIVACOM не се изчерпват с това, защото компанията предлага и няколко допълнителни медийни услуги по заявка, които са безплатни за ползващите определени ТВ планове, а за други се активират с такса. Сред тях са Disney English (дублирани уроци по английски с любимите анимационни герои на малчуганите), Disney on Demand, Nickelodeon On Demand, Discovery on Demand, HBO On Demand (с над 6000 часа видео съдържание), HBO GO (познатата и любима мобилна услуга), Da Vinci on Demand и други. Всяка от тези медийни услуги по заявка предлага достъп до качествено и разнообразно съдържание без реклами – филми, сериали, научнопопулярни, детски и образователни предавания.

Добавяйки филмов пакет MAXI към своя абонамент за ТВ услуга, получавате пълен достъп до цялата част от съдържанието на каталога, но винаги можете да поръчате и конкретно заглавие единично за период от 48 часа. Всичко става бързо и лесно, директно от дистанционното.

Телевизията вече не е непременно линейна, така че човек може да гледа и съдържание, което не се излъчва в момента. За това спомагат интерактивните функции на телевизията на VIVACOM, които позволяват спиране на пауза, връщане назад, записване на предаване, пропускане на досадни моменти, достъп до архив с предавания и др. На разположение е и функция картина-в-картината за едновременно гледане на до четири канала.


Наскоро услугата получи нов дизайн и допълнителна функционалност като персонализиране на съдържанието според вкусовете, възможност за създаване на различни потребителски профили, показване на спортни данни в реално време, докато гледате мач, и още – вече писахме подробно за новостите.

ИЗБОРЪТ Е ЦАР

Телевизионните интерактивни услуги на VIVACOM са налични и чрез опцията IPTV мобилност. Тя позволява на клиента да вземе съвместимия приемник със себе си и да гледа любимите си канали дори и без фиксиран достъп до интернет от VIVACOM. Всичко това прави телевизията адекватна на днешните очаквания от страна на потребителите – достъпна навсякъде, по всяко време и с богато съдържание, налично във всеки един момент.

Част от телевизионната услуга на VIVACOM e и каналът VIVACOM Arena, който предлага голямо разнообразие от филми, сериали и документалистика в HD качество. Той е денонощен, без реклами, като интерактивните функции са налични за цялата програма.