Специален проект на

със съдействието на VIVACOM

ОНЛАЙН ПАЗАРУВАНЕ

ПЕЧЕЛИШ ВРЕМЕ, ПЕСТИШ ПАРИ

Удобните възможности на My VIVACOM

VIVACOM предлага голям набор от услуги за своите клиенти, но не е нужно човек да ходи до магазин на телекома, за да ги управлява или пък да получава допълнителни бонуси. Приложението My VIVACOM е най-удобният и сигурен начин за всеки клиент на оператора сам да контролира ползваните услуги независимо къде се намира, което е особено важно в условията на ограниченията заради коронавируса, които ни стимулират да намалим посещенията на магазини и да стоим повече вкъщи.


My VIVACOM е налично като мобилно приложение за Android и iOS, като може да се ползва и уеб версия през сайта на оператора. Нашата препоръка обаче е да заложите на мобилното приложение с всички основни функционалности за максимално бърз достъп до цялото ви потребление и услуги, независимо къде се намирате.

Всеки клиент на телекома, който за пръв път инсталира приложението My VIVACOM в телефона си и се впише в него с името и паролата си, ще получи еднократен бонус от 10 000 МВ мобилен интернет с валидност 30 дни.


В допълнение всеки клиент, който плати месечната си фактура или презареди предплатена карта на стойност над 7.99 лв. през приложението, получава още 2000 МВ интернет, които може да комбинира с друга своя услуга или дори да подари на приятели.

Бонуси

Първо трябва да го изтеглите от Google Play и Apple App Store. След това е нужно да направите регистрация на ново потребителско име или да ползвате съществуващо, ако вече имате такова, а освен това можете да влезете и с мобилния си номер. Имайте предвид, че регистрациите в платформата VIVAONLINE важат също и за My VIVACOM.


След като направите това, ще получите достъп до меню с всички налични услуги, които са активни на ваше име. През него ще можете да проверявате техния статут и да следите потреблението си – използвани минути, трафик на данни и т.н.


На разположение е и меню за проверка на сметките и тяхното плащане. Също така има и възможност за добавяне на още пакети с минути и мегабайти, както и опция да заявите нови услуги, планове, да активирате роуминг или да зареждате предплатени карти.

Как работи приложението?

My VIVACOM

VIVACOM Bulgaria

Още едно предимство за потребителите на My VIVACOM е възможността за изпращане на безплатни текстови съобщения (SMS). Макар да се изпращат през онлайн платформата, те пристигат до получателя като SMS от реалния номер на потребителя (няма значение дали е с месечен абонамент или с предплатена карта).


Услугата поддържа изпращане на SMS само до други номера в мрежата на VIVACOM.


И още нещо – всеки клиент на VIVACOM има възможност да добави в платформата допълнителни потребители. Те могат да получат достъп до информация като потребление, фактури, сметки, плащания за услуги и т.н, което е много удобно например за семейства, които могат лесно да следят потреблението си. Допълнителните потребители могат и да изпращат безплатни SMS-и през портала.

Безплатни SMS-и

Приложението My VIVACOM следва високи стандарти за киберсигурност, които защитават не само данните ви, но и направените плащания, така че не ви остава нищо друго, освен да се наслаждавате на удобството да управлявате мобилните си услугите директно от своя телефон или компютър.


Нека не забравяме, че в сегашната ситуация ползването на My VIVACOM е още по-важно. Приложението премахва необходимостта да се посети магазин на телекома за тривиални действия като плащане на сметки и активиране на услуги. Не се работи и с физически парични средства, така че рискът от предаване на коронавируса се елиминира.


А за времето в бъдеще, когато отново ще може да пътуваме свободно, през My VIVACOM можете бързо и лесно да активирате роуминг без обаждане на 123 и посещение в магазин, каквато беше практиката преди време. По принцип включването на роуминг услуга изисква одобрение и евентуално плащане на депозит, но от телекома са се погрижили да оптимизират процедурата, в резултат на което над 98% от клиентите могат да използват услугата, без да заплащат депозит и да я активират именно през My VIVACOM.

Повече сигурност