с нова визия

и революционни планове

Вероятно мнозина искат да започнат 2021 година начисто и ги разбираме напълно след предизвикателствата, които ни поднесе 2020. Желание за ново начало показа и VIVACOM, която през миналата година стана част от United Group. Потребителите вероятно са прочели за влизането на компанията в семейството на един от големите регионални телекомуникационни играчи, а сега могат да усетят и тотална промяна в използваните мобилни услуги и ново ниво на клиентско изживяване.

Истински неограничени

Радикалната новост идва с революционни мобилни планове, които обещава да променят българския пазар на мобилни услуги. Питате се какво е революционното ли? За начало, новите планове Unlimited 50 и Unlimited 150 предлагат наистина неограничени мегабайти за мобилен интернет с висока скорост, национални минути за разговори, SMS и MMS.

Точно така, новите предложения на VIVACOM са първите на пазара, които не ограничават скоростта след достигане на определено потребление. Така потребителите на тези планове ще могат да използват мобилни данни независимо от своето потребление. Unlimited 50 е с месечна такса 34.99 лв. и дава неограничени мегабайти със скорост до 50 Mbps, а Unlimited 150 струва 43.99 лв. на месец и утроява скоростта до 150 Mbps.


Новите планове дават и куп включени допълнителни услуги, които не са за пренебрегване. Какво ще кажете за достъп до музикалната стрийминг платформа TIDAL, която включва над 70 милиона песни и над 250 000 музикални клипа? Или пък 128GB облачно пространство в pCloud, за да съхранявате снимки, музика, видео и документи? В плановете е включена и интерактивната мобилна ТВ услуга TV GO с достъп до 30 ТВ канала. И не на последно място клиентите на Unlimited плановете ползват дигиталния портфейл Pay by VIVACOM без месечна такса до края на 2021г.

50

 • Неограничени минути за разговори в България и роуминг в ЕС
 • Неограничени SMS и MMS в България и роуминг в ЕС
 • 50 Mbps максимална скорост за неограничени мобилни данни
 • 11 200 MB без допълнителна такса в роуминг в ЕС
 • 30+ TV канала
 • TIDAL музикална платформа

150

 • Неограничени минути за разговори в България и роуминг в ЕС
 • Неограничени SMS и MMS в България и роуминг в ЕС
 • 150 Mbps максимална скорост за неограничени мобилни данни
 • 13 800 MB без допълнителна такса в роуминг в ЕС
 • 30+ TV канала
 • TIDAL музикална платформа

VIVACOM изтъква, че плановете Unlimited са част от стратегията й да подобрява живота на потребителите, като им осигурява отлични телекомуникационни услуги. И това не се отнася само до мобилните предложения. Миналата година компанията например първа в България започна да предлага в оптичната си мрежа скорости до 10 Gbps, които осигуряват нови възможности за работа, образование, забавление и разнообразни дигитални услуги на частни и на бизнес клиенти.

Подробна информация за плановете може да намерите на vivacom.bg

Модерно и смело

Големите промени при VIVACOM са ясно видими както при мобилните планове, така и при визуалната идентичност на бранда. Лансираното през 2009 оранжево - сиво лого с характерен графичен знак със стилизирана буква V отстъпи място на ново и по-модерно.

То е лишено от допълнителни графични елементи и залага на уникален шрифт. Логото е създадено в непреходните и стилни цветове - черно или бяло в зависимост от фона. Във визуалното представяне на бранда ще участват и допълнителни цветове – включени са още синьо, виолетово и жълто, които допълват модерната визия.

Специален проект на