Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

ОБЯВИ

Вградена памет
Цвят
Подреди по
 • Намалиха с 50% производството за следващите 3 месеца на iPhone Xs Max. Продажбите спадат рязко, складовете са пълни и магазините нямат нужда от нови количества.
  PoceH_BS
 • Махни бетата
  Ragacone
 • Малко по темата: вчера сутринта като, че ли от студа тъч-функцията нещо не работеше. Опитах да отворя накакво приложение (инстаграм), но не искаше да се скролва, пробвах с друго - същата работа. Същевременно можех да излизам от приложенията до начален екран. Само за инфо версията на софтуера е iOS 12.1.1 бета 1 до снощи, предполагам, че може да е от това? Поздрави!!!
  chasovnik
 • Ето едно подробно ревю на български, при това с двусимовата китайска версия. [Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0GRraFGiPt8&feature=youtu.be[/Youtube]
  Вито
 • При iPhone може да влезеш един път и да направиш настройка на на съответния номер с коя карта да го избира по-подразбиране,и да не трябва да избираш всеки път. Същото нещо може да се направи и със всички номера в оказа тела ти,и да си решиш този проблем един път завинаги. За мен това е по-добър вариант,вместо всеки път да трябва да избирам или да ме пита с коя карта да набирам,или да трябва да влизам в менюто на съответният контакт.
  pretorianec
 • При андроид няма нужда да влизаш някъде, че да избираш с коя карта да звъннеш. Освен ако от настройките не си задал винаги да звъниш от опредвлена карта
  BANANA_18
 • Масово двусимовите телефони са само с един радиомодул така или иначе,и ако искаш да приемаш разговори на двете карти докато говориш по-едната начина е само с пренасочване на обажданията! Така е и при Самсунг(там дори го имат като функция в менюто,мисля че се казваше интелигентна сим или нещо подобно). Телефони с два радиомодула(Dual Sim Active)имаха навремето един два китайски производителя и бяха много трудни за намиране в Европа. Другите неща не виждам какво трудно или неудобно има,като особено ми харесва функцията да можеш да настроил всеки един контакт с коя карта да се избира което за мен е огромен плюс и ти елиминира варианта всеки път да влизаш някъде и да избираш с коя карта да набираш. Тази настройка много малко телефони Андроид е имат,като последно съм е срещал мисля че в Мототола когато ползвах,преди да ги купят Леново. Като цяло всеки един андроид производител сам избира как да си организира dual sim управлението в телефоните си,като това дали ще ти допадне или не,е въпрос на лични предпочитания. Така че там нещата определено не са цвете също!
  pretorianec
 • Схемата с jailbreak при iPhone мисля че умря още преди две три версии на операционната система.
  pretorianec
 • Позволявам си да публикувам тук написаното в друг форум от JmeLche, който е един от малкото ни сънародници в момента с айфон с Dual sim. Хора, които са ползвали телефон с две карти(Android), няма нищо общо ябълкта с познатите ни телефони с две карти, доста е НЕ удобен и има много минуси Apple пред Android! За тези, които решат да го ползват или тези, които са ползвали телефон с две карти качвам няколко снимки и ще поясня какво точно имам в пред вид под не удобен! При андроида при набиране избираш от коя карта да набереш, обаче при ябълката не е така- влизаш в контакта и от preferred data plan избираш от коя карта да се обадиш! Може също така на всеки контакт да зададеш автоматично от коя карта да се обаждаш, което е +! Опциите за картите от коя да набираш също не са добре измислени, избираш последно използвана карта/ или на която си получил обаждане от нея да звънне, Sim1 да набира или Sim2! FaceTime и iMessages работят през мобилната мрежа, като можеш да зададеш само един номер за тях! Телефона е с един модул, което ще рече, че когато говориш от едната карта другата е изключена, което е много кофти, може с пренасочване, но не е безплатно! Хубавото при смс-те е ,че те пита от коя карта да изпрати смс-а. Можеш да избираш на коя карта да ползваш мобилните данни! Надявам се, че в близко бъдеще ще доусъвършенстват тези минуси, в които андроид са доста напред!
  gog88
 • Еми направи си jailbreak и си инсталирай каквото искаш.
  tzincbg
 • Работят и през мобилната мрежа, няма проблем. (yes)
  algor
 • Това винаги е риск когато се купуват апарати от държви със така да се каже тоталитарно управление.Досега никога не съм имал вземане-даане с модел китайски айфон,но опита ми с пазаруване от Дубай ми показа следните неща: 1.FaceTime на айфон предназначен за пазара на UAE изобщо няма! Тук имам предвид не че просто не е активен,а изобщо го няма в менюто на телефона.Дори телефона да се активира в Европа,както и да правиш software restore,сменяш рефиони и каквот и да е,не се получава! Говорил съм и с съпорта им за това,тема съм пускал във форума им но това е положението. 2.Не се подържат разговори и видео връзка през приложения като вайбъе,месинджър,скайп и т.н. Тези приложения може да си ги инсталирате(или вече да ги имате налични) но тази опция не работи там. Така че съвета ми е когато се куоуват апарати предназначеби за азиатският пазар(по-специално тези страни)освен да се проверят честотите на мрежата,така и разни други лимитации.
  pretorianec
 • Един въпрос - четох на сайта на епъл че в Китай е орязан FaceTime през мобилната мрежа - по изискване на местните оператори (може същото да е и с imessage) - може ли да кажете дали работят през мобилните данни, не през wifi. Предварително благодаря!
  dnko10
 • Двусимоната версия бачка перфе в БГ и Европа. За двусимова версия с две физически СИМ карти говоря, а не едната да е Е-сим.
  algor
 • То това си е от време оно, ама Вито не схвана иронията... (woo)
  PoceH_BS
 • [Quote]Да си седне на второто място макса:[/Quote] Повече ме изкефиха туитовете под поста на Display Mate. Ето някой от тях : Всеки новоизлязъл флагман получава оценката Най-добър дисплей. Никой вече не ви вярва. Лъжете. И още и още (woo)
  Legolaself01
 • Край. Забиха ги в земята тея гадни максове. :D Та, колко продават едните и колко другите няма значение, важното е, че е А+. Bull sheet!
  Вито
 • Да си седне на второто място макса: [Quote]DisplayMate has Lab Tested the Google Pixel 3 XL OLED Display which has earned our Highest A+ Rating and a DisplayMate Best Smartphone Display Award. Our in-depth Display Shoot-Out review article will go live here on Monday October 15.[/Quote] https://twitter.com/DisplayMate/status/1049697295996989440
  PoceH_BS
 • дЖеЛеЗо :D:D:D:D, т.е. стъкло
  chasovnik
 • 156 мб големина на файла;)Ще видим какво ще оправи и какво ще развали след себе си.:D
  gog88