Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Обяви за Lenovo A1000

 • Дисплей 4" 480x640px
 • Памет/Процесор 1GB Четириядрен с честота 1.3GHz Cortex-A7
 • Камера 8MP
 • Батерия 2000mAh Li-Ion

ОБЯВИ

Вградена памет
Цвят
Подреди по
 • Сложи му LAOSP от 4pda -изчистен ром и работи поносимо. Също от там му сложи power button fix - за да не мисли 10 сек. при включване на екрана. Също модем 15.50 с него вече wifi не прекъсва и е с нормална скорост. Като за телефон за левче с договор бива. То понеже хората не знаят да си ги оправят изброените неща - си спазарих един за 50 лв. Друг с поне гигабайт рам за толкова малко пари просто няма.
  tzincbg
 • По смотан телефон от Леново а 1000 няма на света . С нетърпение чакам да ми свърши договора и да го ударя в земята
  valo67
 • Здравей колега . Надявам се не съм те обидил с въпроса за леново . Един мой приятел даде триста лв за леново а 859 и след година телефона имаше проблеми с микрофона и с софтуера . Моя приятел го постави в шкафа и сега ползва lumia 550 . Надявам се че новото ти леново си взел плюс версията която е с 16/2 памет защото телефон с 8/1 памет след няколка месеца и няколко ъпдейта ще се ядосваш . Дано греша и да си го ползваш дълго време .
  sgs_maniak
 • sgs_maniak , Купих го на жена ми.Имаме малко дете, което постоянно хвърля и си играе с неща от стаите. Така,че за скъп тел няма смисъл. И да кажа въпреки всичко, което му се случи на А1000-дото още си бачка без проблем. п.с. Имал съм 5бр Леновота до сега и от всички съм доволен (като изключим гадния андро 5.0.2 че мнооого ме дразни на сегашния ми А6010)
  Dushanov
 • vera 1. В настройки - Дисплей - шрифт изберете по голям размер . Би трябвало да важи за всички надписи , но не съм сигурен . 2. Рестартирайте си телефона след като добавяте нови контакти . По принцип не е необходимо но щом вашия телефон не ги разпознава . Ако пак на някои пише неизвестен може пък да ги иска с +359 . Dushanov Телефона мисля че няма такъв сензор и трябва да си го отключвате с харуерния бутон . Друг вариант да си увеличите времето след което да се заключва екрана но не е добре за батерията . Вие си преценете . Аз също имам въпрос към двамата Защо сте си купили Лен'во ?!
  sgs_maniak
 • Здравейте, имам следните въпроси: 1.При позвъняване на екрана се изписват с мнооого дребни букви името на абоната,който ме търси. Може ли това да се коригира. 2.В "Контакти- "скорошни" и при входящи и при изходящи набирания,някои от номерата на запаметените контакти се изписват като "Неизвестен"- как да коригирам това?!
  vera1
 • няма такъв сензор :)
  minimalizum
 • Привет колеги! Купих на жена ми А 1000. Чудесно телефонче! Обаче имам 1 въпрос: При провеждане на разговор над 1 мин се закл. екрана и съответно сензора му за "близост". Тоест след разговор, който е над минута, екрана е черен и трябва да се натисне бутона (страничния-хардуерен) за да се отключи. Настроил съм авт. закл. на телефона за 1 мин. п.с. Имам Леново S580,което НЕ прави този проблем при същите настройки!
  Dushanov