Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Аксесоари за Meizu Pro 7

 • Дисплей 5.2" 1080x2880px
 • Памет/Процесор 4GB Mediatek MT6757T Helio P25, Mediatek MT6799 Helio X30
 • Камера 12MP 2160@30fps
 • Батерия 3000mAh Li-Ion

Няма налични аксесоари за този продукт.

 • [Quote]Което ме кара да се замисля защо трябва да си обръщам телефона с дисплея надолу... Не виждам смисъл за мен.[/Quote] За да не интересува как ще си поставиш телефона. Спестява миминални усилия, но все пак не е въведение от Епъл или Самсунг. За това се пренебрегва. Иначе отклюването на телефон с графика е не повече от секунда, но въведоха пръстов отпечатък. За това отпечатъка еизлишен според мен. Лицевото разпознаване може би отнема милисекунда повече от пръстовият отпечатък, но пак го водят хит и нововъведение. Това за мен е като въвеждането на 4-ри степенна ръчна китя в автомобилите днес. крачка назад. Обаче нали е откритие на Епъл трябва да се вдига шум и да бъде. Дори см сигурен, че с пръстовият отпечатък става доста по-лесно.
  velnsl
 • Притеснява ме Медиатек процесора,имах Леново к3 ноут с Медиатек и си забиваше след първата година, батерията държеше ден!
  Ludogoretz
 • Какви 730 лв. Аз му препоръчах NOTE 6 който е в алито 187$ или 300 лв. И ДДС да плати става 360 лв. В Технополис е 445 лв. А и за човека 730 може да не са проблем, той си решава. Аз саму отговорих за мнение за марката и му казах аз какво бих предпочел. А от тук на сетне той си решава. (beer)
  shotokanarai
 • @[B]shotokanarai[/B] не е лош производител, но си яде батерията повече от СД. Аз съм с 625 и го определям(и не само аз), като един от най-добрите за 2017-та. Да не споменавам, че доста модели от тази година ще го използват. Няма лошо да се експериментира и да се опитват и непознати марки, ама за 730лв не си е вече експеримент.
  Tadj
 • @Tadj Медиатек не е лош производител на процесори. Но конкретно модела, който му препоръчах е с Куалком 625, а за него има доста добри отзиви.
  shotokanarai
 • [Quote]Ами да, оглеждаме се за нещо, което да е просто...различно, благодаря [/Quote] Мейзу нашумяха горе-долу по времето на Шаоми. До един момент се движеха заедно - единият извади Ноут 2, другия и той Ноут 2. После Ноут 3 нещо си, айде и другия Ноут 3 нещо си. Като характеристики бяха сходни с маааалки изключения. Сега забелязвам, че Мейзу държат на Медиатек във всичките си модели. Което не е лошо, но лично за мен си - от Медиатек се отрекох в името на SnapDragon-a. Видях машинката в ревюта. Не е лоша, само дето за какво е толкова малък 2-ри екран? Прилича ми на копиране от LG V-моделите и единствено малкия екран е неудобен. Ако му трябва на човек 2-ри екран, то си има марка за това - YotaPhone. п.п: За 730лв нещо не ме грабва. И не знам, дали си заслужава за препоръка.
  Tadj
 • Ами да, оглеждаме се за нещо, което да е просто...различно, благодаря (yes)
  scenic
 • [Quote]Иначе решението с втори заден дисплей е страхотно и е практично ако сте си поставили телефона върху основния екран, не е необходимо да го обръщате.[/Quote] Което ме кара да се замисля защо трябва да си обръщам телефона с дисплея надолу... Не виждам смисъл за мен.
  Вито
 • Марката е добра и предлага не лоши модели от години. Конкретно визираният от теб модел наистина на хартия е отличен но цената му е силно завишена предвид посредствения хардуер (Медиатек процесор Helio Р25) Солитрон го предлагаше преди около месец за 699лв. Иначе решението с втори заден дисплей е страхотно и е практично ако сте си поставили телефона върху основния екран, не е необходимо да го обръщате.
  mamuta70
 • Абе, колеги съфорумници, някой ползвАл ли е такъв телефон и въобще от тая марка, да каже някакви впечатления и мнения??? В момента Технополис са пуснали 8 модела такива Мейзу и този конкретно е 730 лева, пък изглежда интересно, на хартия поне....:(
  scenic