Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

ОБЯВИ

Цвят
Подреди по
 • А няма проблем. Ако можеш някъде го разгледаш е най добре. Иначе ако не си претенциозен си намери най добре някой от по-старите модели на Нокиа,тези които са с нейното менщ,а не майкрософското. Успех.
  shotokanarai
 • Благодаря ви за отделеното внимание! Явно ще трябва да изчакам още известно време, за да се разбере дали са подобрили софта спрямо 225.
  cotac
 • [Quote]както и блокиране на избрани номера[/Quote] Можеш да си направиш една mute мелодия(такава, в която е записана тишина) и съответно я асоциираш с определен контакт. недостатъка е , че по този начин "блокираният" контакт трябва да е в телефонния указател.
  Swabhav
 • Здравейте, никой ли още не е рискувал да се сдобие с този телефон? Ако позволява да се настроят отделни MP3 мелодии при входящо позвъняване за различните контакти запаметени в телефона (не само за двете сим карти), както и блокиране на избрани номера, аз бих си го купил ...
  cotac