Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Обяви за Nokia Lumia 925

 • Дисплей 4.5" 768x800px
 • Памет/Процесор 1GB процесор TI OMAP 3630
 • Камера 8.7MP 1080p@30fps
 • Батерия 2000mAh Li-Ion

ОБЯВИ

Вградена памет
Цвят
Подреди по
 • [Quote]От WS са много смотани. Как може настройките на WP 8.1 да са различни за различните държави? [/Quote]Ами тази простотия я правят доста компании и марки. Телевизорът ми тук в София Sharp има разлики (липси) в опциите в някои менюта в настройките в зависимост дали в началната настройка съм му казал, че съм в България или Холандия например. Естествено, първият случай е с орязаните опции.
  Sage
 • Или ако си дете! Освен това има доста хора (не деца), които или не знаят английски или просто предпочитат тел. им да са на български!!! А и не е чаааак пък такъв проблем да се сложи!!!
  Altie
 • Английски език знам перфектно.Не това е проблема. Въпроса е защо орязват българския превод и функционалност. След като го продават тук и имат БГ вариант на ОС, защо са си оставили ръцете?
  Cra3y
 • Български език на мобилен телефон се използва само ако не знаеш бъкел английски...
  KOBRETI
 • От WS са много смотани. Как може настройките на WP 8.1 да са различни за различните държави? Вчера ползвах една 925 от САЩ и там настройките са много по-подробни. Имаше допълнителни менюта. Българския вариант е орязан и функциите в моделите, които се предлагат тук са по-малко.
  Cra3y
 • Още същия ден забраних всички приложения. Днеска цял ден бяха из гората на разходка и не усетих кога телефона даже се е изключил. Последно, когато го проверих беше на 33% и за 1 час телефона умря. Даже като се прибрах и го включих към контакта не се стартира и се стреснах. Никакъв индикатор, че се зарежда и му дадох софт рестарт. Сега се разтършувах още и видях, че местоположението ми е активно и вероятно GPS-a постоянно праща данни и се опитва да намери телефона. Изключих го и утре ще видя как ще се държи отново.
  Cra3y
 • Относно батерията, нормално е да харчи повече. С новия ъпдейт има нови приложения като Кулинария, Пътуване, Здраве и фитнес. Всички приложения се ъпдейтват непрекъснато и черпят от батерията. Ако инсталираш и някои външни, също. Затова ги ограничи да не работят във фонов режим, едва ли са ти нужни непрекъснато, че да бъдат актуални винаги. Аз си инсталирах една програма за батерията за да наблюдавам процентите, до часовника на заключен екран. Не знам дали тя е виновна, но батерията от обяд на 100% до вечерта около 22:00 беше вече на 20%. Деинсталирах я и мисля че сега пак си е в разумни граници консумацията.
  milanss
 • И при мен така - междинен и след това главния ъпдейт. Забелязах, че телефона започна повече да загрява и по бързо да му се смъква батерията.
  Cra3y
 • Аз вчера го ъпдейтнах до 8.1. Като регион съм дал България, разбира се, но не знам има ли значение. Първо мина някаква кратка актуализация, нещо като подготовка за голямата 8.1. И след това основната за 8.1. Продължи около 20-30 минути.
  milanss
 • Не си спомням вече. Имаше нещо за продължаване въпреки грешката (на своя отговорност) или игнориране на сертификата по някакъв начин. Сега проблема е, че след ъпддейта не иска да ми възприеме FB чрез настолна версия на браузъра. Продължава да е в мобилната версия.
  Cra3y
 • [Quote]Защо не мога да влезна в ФБ през браузъра на телефона? Изписва ми: Възникна проблем със сертификата за защита на този сайт [/Quote]Здравей, виждам, че постът ти е от преди 3 месеца, явно си решил проблема. От любопитство - какво се оказа? Грешна дата на телефона? Виждах същото оплакване и на други теми и форуми, и ми е любопитно...
  Sage
 • В този линк няма 925 за България. На мен телефона ми беше с регион Обединено кралство и получих ъпдейта в неделя. Телефона съм го взел от Глобул. Това пречи ли по някакъв начин на гаранцията, на производителността, на стабилността? Имам чувството, че телефона сега загрява повече от преди, когато го натоварвах.
  Cra3y
 • Има значение. Може да следиш тук:http://www.nokia.com/global/support/software-update/wp8-software-update/availability-in-europe/
  lubobubo
 • Колеги вие ъпдейтнахте ли до WP8.1. Има ли значение региона който е зададен в телефона за да се получи ъпдейта?
  Cra3y
 • Здравей! 1. Не може да се спре, но като дадеш пауза, плеъра се спира, както си забелязал от стартовата икона. 2.Ако има и Wi-Fi, и мобилна връзка за данни, телефонът ще използва Wi-Fi връзката.
  Stanislaw
 • Здравейте. От скоро съм с този телефон и все още съм в процес на изучаване. Но имам някои въпроси относно уиндоуса. 1. Когато си пусна песен да слушам, на вградения му плеър, няма бутон да бъде спряна. Само пауза и напред и назад. Има ли начин да се спре освен с пауза? 2. Когато съм включил Wi-Fi и имам 3G коя връзка използва уиндоуса за данни? И автоматично ли става избора ? Показва ли някъде коя е използва?
  milanss
 • Защо не мога да влезна в ФБ през браузъра на телефона? Изписва ми: Възникна проблем със сертификата за защита на този сайт
  Cra3y
 • Здравейте, от няколко дни го имам телефона и е ок, но имам 2 въпроса: 1. защо когато ми звънят контакти на които имам сложена снимка снимката не излиза. не е болка за умиране, но ме дразни малко 2. как да го настроя да ми напомня за рожденни дни, на всички по - важни контакти съм ги въвел, но не ги виждам в календара и ме притеснява, че няма да ми напомня, а това вече ми е важно благодаря
  Lineares
 • Относно фоновия режим: при WP8 вече има фонов режим на работа за коя да е програма, при все че има ограничения. Все едно, и скайп, и вайбър, и много други спокойно си работят в реално време и можеш да си получаваш повикванията без да са активни на екрана в момента, както и при заключен екран. Има си нотификации и за екрана в заключено положение. Разбира се това е далеч от многозадачността, която имаш на настолния си компютър, както и това, което беше преди в WM, но все е нещо. А със следващите актуализации се очаква да се подобри. Относно Вайбър-а - след актуализацията към версия 3.0 стана ужасен - постоянно изкарва съобщение за грешка, и понякога не звъни, а ти изкарва съобщение на екрана, че някой те търси и толкова. Относно усилването на звука: има две регулации - на звука общо и на звука при говор. Това ще се промени с GDR3 и вече има различни профили и можеш да регулираш звука поотделно за различните приложения. Относно СМС-ите: можеш да си смениш звука на всяка нотификация, която телефона има, друг е въпроса за избора на звуци, които имаш... Но да, възможно е.
  agb
 • Здравейте ,ползвам Лумия 800 и няма настройка за силата на звука, за отделни функции както е в така наречените профили, също скайп и вибър не работят стендбай , позвъняването по вибар е едно слабо сигналче и нищо повече не може да се направи, а също и мелодията за смс не може да се смени. Та въпроса ми е при 925 и съответно лин 8 дали има такива проблеми ?
  raiobobi