Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Обяви за Samsung B7722

 • Дисплей 240x
 • Камера 5MP 240х320 @ 30fps
 • Батерия 1200mAh Li-Ion

ОБЯВИ

Подреди по
 • Да, и двете карти са едновременно активни. Ако говориш през едната карта и те търсят по другата, при този, който те търси се чува \"свободно\".
  boychonanev
 • Здравейте! Я ми кажете и двете му СИМ карти ли са активни?
  todor_ddd
 • [Quote][B]Здравейте всички. От около година ползвам телефона - много съм доволен[/B].[/Quote] [Quote]Веднъж или два пъти ми е забивал за този период (в смисъл звъни а не можеш да вдигнеш).[/Quote] [Quote]И на мен ми се е случвало да поиграя на някоя игра и след това да не звъни, което ми беше много интересно. След рестарт всичко се оправя.[/Quote] [Quote]като разглеждах снимките всичко е наред, но в момента в който zoom + и ми се появяват сиви ленти, на произволни места, понякога по - голяма част от снимката става сива.[/Quote] Не си обеснявам как си доволен от този телефон...
  sports_man
 • Здравейте, Не губете време, а занесете телефона на поправка да го прегледат. Очевидно е, че "боледува". Успех!
  coneva_blue
 • благодаря много за ценната информация, и при мен се оправи (beer)
 • при мен сивите ленти бяха заради картата памет, форматирах я през телефона и се оправиха нещата
  xenonic
 • Здравейте всички. От около година ползвам телефона - много съм доволен. Веднъж или два пъти ми е забивал за този период (в смисъл звъни а не можеш да вдигнеш). И на мен ми се е случвало да поиграя на някоя игра и след това да не звъни, което ми беше много интересно. След рестарт всичко се оправя. Принципно телефона го ползвам основно по предназначение - за разговори. Миналата седмица обаче като си разглеждах снимките - ми направи впечатление следния проблем : като разглеждах снимките всичко е наред, но в момента в който zoom + и ми се появяват сиви ленти, на произволни места, понякога по - голяма част от снимката става сива. Не мога да разбера кога и как се случва - правих снимки около 30 мин и си играх - съвсем на произволен принцип се случва. Някой да се е сблъсквал с подобен проблем ?
 • Проблема ти е нерешим. Към никой телефон не гледам с толкова голям негативизъм, колкото към тоя модел на самсун. С купуването му проблемите започват, това е скъп не функциониращ-бъгав изхвърляк, за който не трябва да давате пари.
  katinar
 • Аз от няколко седмици ползвам B7722 и замомента имам два проблема, които трябва да решавам. Първия е, че няколко пъти ми се случва да ми звънят и оператора да им казва, че в момента няма връзка с този номер. В същото време аз не съм говорил по телефона, а и съм бил в обхват. Разбирам че са ме търсили, след като получа СМС, че са ми звъняли. Веднага започвам да набирам, но мрежата ме отхвърля. Не мога да се обадя. А в същото време, индикатора за сила на обхвата е пълен до край. Рестартирам телефона и се оправя. На какво се дължи това? Втория проблем, ако може така да се каже, е това че в речника не фигурира БГ език. Можеш да превеждаш от какъвто на какъвто език си искаш, но без БГ. Как мога да си добавя и БГ речник и от къде?
  v_minkov
 • За да използваш Опера с легнал екран: Включваш Опера, натискаш червената букнва "О" /опера/, при което излизат 9 прозорчета. Едно от тях е "Настройки". Натискаш го, влизаш в настройките и търсиш опцията "Пейзажно". Отмяташ я на ВКЛ. и натискаш бутона НАЗАД /горе/. Веднага след това Опера се извежда в легнал екран. Е ... това е. До колкото ми е известно не можеш да извадиш иконата на ОПЕРА на главен екран. Тук - http://www.opera.com/mobile/download/samsung/gt-b7722/ е налична новата Opera Mini 6.5 има я на български език от падащото меню. Поздрави!
  boychonanev
 • Здравейте отново. Оправих се с Opera Mini. Благодаря Ви. Сега имам питане може ли някои да ми каже как мога да ползвам Opera Mini, като държа телефона хоризонтално, а не вертикално. Не се получава , а с фабричния browser мога да ползвам телефона, екрана и хоризонтално. Също така как мога Opera Mini да го изкарам и да ми стои отпред като иконка в главните менюта. Благодаря Ви.
  katrap
 • До колкото знам и съм се интересувал никой от операторите не го предлага. Затова моя си го закупих от онлайн магазин. Защо не го свържеш с кабела за компютъра, а после и с Kies, и ако има някакъв нов фирмуер ще ти го покаже сам и ще те попита дали да го инсталира. Последно проверих преди седмица и нямаше нов излезнал фирмуер. Успех и дано се оправи проблема. (yes)
  b.shterev
 • [Quote]Относно "най-новия фирмуер" , извини ме, но какво е това ? [/Quote] Иначе казано това е най-новата версия на самия софтуер с който работи телефонът ти.Това е както Уиндоус при домашните компютри.Ако е гаранционен според мен трябва да го закараш да го преинсталират и да му сложат последния фирмуер.От оператор ли е взет ?
  sports_man
 • Обикновено новоинсталираните приложения отиват в папка Игри - провери там!
  boychonanev
 • Привет sports_man. Ще пробвам с мелодиите, но аз мисля, че и в момента ми е фабрична, защото не си спомням да съм правил някаква настройка след закупуването на апарата. Относно "най-новия фирмуер" , извини ме, но какво е това :) ? Привет boychonanev. аз изобщо не го ползвам за игри и много, много рядко за интернет. Не зная защо го имам този проблем. Още нещо искам да попитам. Влезнах и ползвах тази програма - OperaMini за интеренета. Обаче като излезна от мрежата следващия пат не намирам browser-a OperaMini, а пак ми се показва само фабричния. Дали го имам някъде в телефона записан OperaMini или аз нещо не правя както трябва? Благодаря за съветите Ви. Успешен ден.
  katrap
 • Здравей! Много ме озадачава втория ти проблем - никога не ми се е случвал за разлика от третия, който при мен се е получавал 3 или 4 пъти. Когато се получи третия проблем и не можеш да поемеш външното обаждане просто вадиш батерията, отново я слагаш и включваш телефона. По мои наблюдения, получават се софтуерни проблеми, когато се ползва JAVA за игрите или за влизане в Опера /за Интернет/ - например случвало ми се е телефона да не звънне сутрин, макар, че съм му задал час за събуждане. За по-голяма сигурност, след такива моменти /работа с JAVA / предпочитам да рестартирам телефона и да нямам главоболия. Проблемът е колко често ползваш игри или Интернет.. Първият проблем го има и при мен, но от порядъка на секунда и половина - две - просто ги изчаквам - свиква се.
  boychonanev
 • За първото съм 99% сигурен че ако смениш мелодията на звънене със някоя от стандартните в телефона ще се оправи.Даже забележи че като дигнеш едва след около 2-3 секунди почва да отчита времетраенето на разговора 00:01 това е от софтуера,предполагам другите проблеми също са от него. Със най новия фирмуер ли си???
  sports_man
 • Здравейте, имам следниите проблеми с моя Samsung B7722. Когато вдигна и се опитам да говоря със събеседника си винаги другия човек не може да ме чуе веднага, а се случва на второто или третото "ало". Втори проблем е когато се опитвам да избера номер от листата на приетите и избрани номера и кликна върху желания номер много често избира друг номер. Трети проблем е , че се случва да не мога да отговоря с нито един клавиш на входящо повикване. Моля за съвет. Предварително благодаря.
  katrap
 • Благодаря ти за информацията. Аз още преди седмица направих това и му изключих 3G по описания от теб начин. Засега нямам никакви проблеми с телефона, и дано така да продължи. Като цяло съм много доволен от апарата и още веднъж благодаря за линка с интересните приложения. ;)
  b.shterev
 • Мисля, че в този сайт ще намериш решение на проблема за връзката между GPS приемник и b7722 с използване на Java..и по-точно това: http://www.magomobile.com/download-software/5360-TrekBuddy_v0983 Тук има много интересни приложения за B7722: http://www.magomobile.com/mobile-software/0-3393-0-000-0
  boychonanev