Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Всички

1
2 3 4
  • С новата визия на сайта, професионализма съвсем си отиде. Вместо ДУПКА в дисплея, по подходящо би било отвор или кръгъл отвор в дисплея. Никакви МП за камерите. На процесорите е важно да пише честотите, но не! Само моделите! Неща, като материали от които е изработено устройството пък... отдавна са тема табу тук При това в графа с претенциозното прилагателно ПЪЛНИ, към спецификации!! Много злЯ! Добре, че има други. Приемам критиката! Ще има нови полета в спецификациите, тези са прехвърлените от стария сайт :)
    То има доста неща - 3.5 жак, двойни, тройни камери (сега ги пишеме в друго), бързо зареждане, налични цветове и т.н.. Ще се постарая новите полета скоро да бъдат попълнени
    mishobehar
  • С новата визия на сайта, професионализма съвсем си отиде. Вместо ДУПКА в дисплея, по подходящо би било отвор или кръгъл отвор в дисплея. Никакви МП за камерите. На процесорите е важно да пише честотите, но не! Само моделите! Неща, като материали от които е изработено устройството пък... отдавна са тема табу тук При това в графа с претенциозното прилагателно ПЪЛНИ, към спецификации!! Много злЯ! Добре, че има други.
    rorosims