Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Аксесоари за Samsung Galaxy J1

 • Дисплей 4.3" 480x800px
 • Памет/Процесор 512MB Двуядрен 1.2GHz Cortex-A7
 • Камера 5MP 720p@30fps
 • Батерия 1850mAh Li-Ion

Няма налични аксесоари за този продукт.

 • Дори днес ми се случи. Звъня на позната с J1 - сигнал свободно. Чакам, мина половин час. Нищо. Обаждам се пак, тя ми казва, че телефонът изобщо не е звънял и няма пропуснато повикване ?!
  buttman
 • Брат смени дрогата. 3 те гб РАМ нямат нищо общо с вградената 16 гб те са просто отделни като имаш проблем с обхвата връщаш на сервиз и готово.
  koklo_2
 • Изглежда се нуждаят от разработване или GSM модула не работи, както си е редно.(blush):(
  daskal4e
 • Пиша това за да бъда полезен с горчивия опит, който придобихме купувайки нови телефони от Теленор. Не съм специалист, но като потребител искам да споделя нашите неудачи. Става въпрос за два телефона – единият е Самсунг Галакси J1, нисък клас смартфон, а другият е Сони Експерия М5 златист, висок среден клас. Започвам със Самсунга – дисплеят е добър, прилично предава цветовете и има добра яркост, съответно на слънчева светлина се вижда много добре. При ползване на Интернет слабият процесор и малката РАМ памет оказват влияние-съответно по-бавно зареждане и работа на приложенията. Снимките, които прави са добри. Но най-големият проблем е работата му като телефон и по-точно често се случва при обаждане да ни осведомяват, че абонатът е с изключен телефон или извън обхват при положение, че телефонът работи и е в града, където има отлично покритие. Не знам дали е от мрежата или телефона, защото и Сони Експерия М5 изпитва същия проблем, но ми се струва, че е от телефоните, защото със старите, обикновени, несмарт телефони такива проблеми нямахме. Изпратихме Самсунга на ремонт, в гаранция е още, но проблемът с обажданията си остана. Така, че моят съвет е да се въздържате от покупка на този телефон. А сега преглед и на Сони Експерия М5, златист (с този цвят е за предпочитане в сравнение с белия при който изпъкват сензорите отпред, до надписа Сони) – много добрите технически характеристики оказват влияние – Интернетът е бърз, зарежда всякакво съдържание бързо, дисплеят е отличен, предава картините живо и ярко и със съответната резолюция за максимално наслаждение. Проблемът е, че загрява осезателно при работата си с Интернет и „по-тежки” приложения (игри например). Освен това за цената, на която се предлага, трябва да има минимум 32 гигабайта памет, наличната от 16 гигабайта е съвсем недостатъчна – 3 от нея РАМ, 5 – Андроид и след малко снимки и видеозапис се топи, като ланшен сняг, а за много от приложенията е необходимо системна памет, а не външна. От батерията също може да се изисква повече – максимално два дни. Камерата прави много добри снимки, като при нощните сцени светкавицата се представя добре. 4К видеото няма на какво да го гледам и не мога да дам оценка, но на дисплея на телефона е с шум в звука и картината ми се струва не много по-добра от обикновен запис. Както писах по-горе, основният проблем е в работата му, като телефон - случва се при обаждане да ни осведомяват, че абонатът е с изключен телефон или извън обхват при положение, че телефонът работи и е в града, където има отлично покритие. И освен това според мен цената на този апарат е надута умишлено, той трябва да се продава на значително по-ниска цена. Моят съвет е да се въздържате от покупка на този телефон.
  daskal4e
 • Хаха вярно е само с 512 МБ РАМ .Любимата ми марка телефони . Как са създали това :D
  sgs_maniak
 • Да запитам собствениците-рам512 не идва ли малко?
  HICHNELANDER
 • Много е добър за цената си . Вчера го взех за жена ми и доста се заплеснах да си играя с него. Пъргаво отваря и в интернет .
  katanov
 • ЕЕеее аз си взех LG L Fino:D
  Georginfsvb
 • Това е бъдещият ми телефон днес ще си го взимам страхотен е !!!;);):P:):D(yes)(yes)(yes)(yes)(yes)(cyber)
  Georginfsvb