Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Няма налични аксесоари за този продукт.

 • Има слушалки за тая цел. Но в повечето случаи си е (само) внушение. Максимално допустимите стойности са 10 пъти под безопасните нива сложени.
  tzincbg
 • Приятельо, минах от самсунг на редми, да добри са,бързи са. Само три неща ще посоча: 1- след дълга упитреба на редмито изпитвах дискомфорт в областа на главата до ухото. Проверих нивата на облъчване и ми прилоша. Samsung има най-ниските нива на облъчване изобщо. a1 на редми е с най -високите. Всеки може да провери или да изтегли quantum monitor. 2- качеството на изработка на самсунг е много по-добро - от качеството на боята по метала и трудното драскане, до копчетата за звука че и дл много по-добрите дисплеи. 3- камерите на китайските много отстъпват. Бях много доволен от 4Х, но за мен лично като потребител т.1 ми е достатъчна да размисля.Всеки сам решава.
  obje
 • При положение, че Nokia 6.1 и Xiaomi Redmi Note 5 (в случай, че си ок с китайските бълвочи) могат да се вземат за 450 лева този телефон е толкова надценен, че няма накъде просто :) Единствения mid-range Samsung, който си струва парите в момента е A8 (но не и през оператор, където цените не са паднали грам). Но дори той почва да се бие доста с Nokia 7 Plus, която е под 100 лева отгоре. Има си и плюсове пред нея де, така че за някои хора си струва.
  bloodknight2012
 • За 300 лв без договор си взимаш redmi 5 със същите характеристики и дизайн.Може би с по-слаба камера,но по-добра батерия.Разликата от 200 лв можеш да изпиеш в някой пиано бар:D
  exgrigor