Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Аксесоари за Samsung Galaxy Note7

 • Дисплей 5.7" 1440x1280px
 • Памет/Процесор 4GB осемядрен Exynos 8890
 • Камера 12MP 2160p@30fps
 • Батерия 3500mAh Li-Ion

Няма налични аксесоари за този продукт.

 • Интересно видео какво оредставлява видоустойчивостта. Като цяло гумени уплътнения, специални лепило, мембрани, пропускащи вода само еднопосочно, специална обработка на платките. Разбира се; навсякъде лакмуси за наличие на вода. Не съм сигурен от влага дали се оцветяват. [Youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZiksU8Afr-4&feature=youtu.be [/Youtube]
  LegolasElf
 • Благодаря на Воден-Дух. Явно и в България Самсунг са коректни. Дано няма повече пострадали от този злополучен телефон.
  alex333
 • "На 11-ти октомври стана ясно, че Samsung спира производството на Galaxy Note 7 и моли всички свои партньори да преустановят продажбите, а потребителите - да изключат устройствата си и да ги върнат за обезщетение. По-късно вечерта реакция имаше и от Samsung България, независимо че смартфонът все още не е излязъл официално на нашия пазар. Ето и пълния текст на официалното становище на компанията във връзка с Note 7: Във връзка с последните новини около Samsung Galaxy Note7, бихме искали да уверим, че сигурността на българските потребители е гарантирана, тъй като официално продажбите на Samsung Galaxy Note7 в България още не са започнали. В полза на безопасността на нашите клиенти, ние спряхме продажбите и подмяната на Galaxy Note7 на глобално ниво и следователно спряхме производството на устройствата. Ако все пак има български потребители, които притежават оригинален или подменен нов Galaxy Note7, трябва да изключат устройството, да не го използват, и да се свържат с центъра за обслужване на клиенти на номер 0800 111 31 възможно най-скоро."
  Воден-дух
 • Здравейте! Ето как операторите в САЩ ще заменят и компенсират собствениците на Note7: http://m.gsmarena.com/note7_refund_information_for_all_us_retailers-news-21009.php At&T включва и 50$ бонус разделени в 2 сметки... Операторите в БГ официално не са продавали телефона, но как ще бъде осъществена зямяната при хора закупили извън БГ? Колегата Алгор дали успя да върне на Самсунг дубайския си Note7? Опитвам се да разбера до колко Самсунг са коректни към всичките си клиенти по света... Моля собствениците на Note7 да споделят опит.
  alex333
 • Аз не разбирам какво се оплаквате - телефонът си е направо бомба за тези пари. Отиваш където поискаш - на парти, в дискотека, дори и в Бъргър кинг и направо избухваш! (малко черен хумор без лоши чувства)
  TRG
 • Фен съм на Самсунг, но доста ще се замисля преди да си купя скъп тел. от тях. Вече първо ще се изчаква да минат при тестерите и тогава ако резултатите са добри. Надявам се с S8 нещата да са добри, защото ако и с него нещо не е наред..... е не съм им чак такъв фен. :|
  terry1
 • Самсунг спира производството Galaxy Note7?! Ако това се окаже вярно, ще е най- правилното решение. Жалко, че модел от любимата ми серия Ноут ще остане в историята със запалването си (екстра, която учудващо все още не е патентована от Епъл), а можеше да се превърне в най- добрият Ноут досега. http://www.phonearena.com/news/Samsung-temporarily-halts-production-of-the-Galaxy-Note-7_id86365
  gog88
 • ясно е, че трябва да си луд за да си купиш този телефон (no)
  terry1
 • Нищо няма да започне... Проблемът е терминален и не може да бъде решен със замяна на батерията. Първият голям оператор в САЩ вече официално спря продажбите на телефона, до дни ще го спрат и останалите. http://www.sammobile.com/2016/10/09/its-official-att-is-discontinuing-sales-of-the-galaxy-note-7/ Едит: докато пишех разбрах, че и втория голям оператор Verizon е спрял изцяло продажбите
  abando
 • Официалните продажби в Европа би трябвало да започнат в края на месеца.
  chilko
 • Добре де! В крайна сметка собствениците на модела ще ни кажат ли най-после телефонът пали ли се, гърми ли, губи ли заряд на батерията при зареждане? И в крайна сметка струва ли си човек да си го вземе?!...
  bognostroklom
 • Ехех това ако не е грандомания и то каква. Страшен "инвеститор" си човече да знаеш. Мале да инвестираш в нещо което след 1 година ще е на 10 място в бенчмарковете. Това е българия.
  marto-sf2
 • нищо му нема на телефона. трепач машинка
  Ultimate Warrior
 • [Quote]Проблемът при Ноут 7 е, че корейците избързаха да продават най-силния си модел преди Повелителя-на-Смартфоните, с което обидиха Доброто, и се наложи Самсунг да бъде смъмрен да поизчака да свършат началните продажби на Amazing_Смартфоните, за да си пуска после моделчетата, ако и доколкото му разрешат. А сега нека всички си купим новия уникален несравним изключителен айфонт![/Quote] Страхотно мнение. Браво на модераторите.
  СтенлиРойс
 • [Quote]А сега нека всички си купим новия уникален несравним изключителен айфонт![/Quote] Предполагам ще го ползвате семейно като секс-играчка.
  СтенлиРойс
 • [Quote]Проблемът при Ноут 7 е, че[/Quote] Проблемът при Ноут 7 е, че корейците избързаха да продават най-силния си модел преди Повелителя-на-Смартфоните, с което обидиха Доброто, и се наложи Самсунг да бъде смъмрен да поизчака да свършат началните продажби на Amazing_Смартфоните, за да си пуска после моделчетата, ако и доколкото му разрешат. А сега нека всички си купим новия уникален несравним изключителен айфонт!
  Mr_Atkinson
 • Проблемът при Ноут 7 е, че най- вероятно не само батерията е причина за избухванията, а сигурно има и друг дефект, който корейците засега категорично отказват да разкрият. Каквото и да направят оттук нататък от Самсунг, Ноут 7 няма как да се превърне в златната им кокошка, както очакваха да се случи след страхотните продажби, които реализираха чрез S7 и s7 edge по рано тази година.
  gog88
 • По темата - Поредните лоши новини за Note 7: "Samsung просто не може да се отдъхне от проблемите около своя Galaxy Note 7. Преди няколко седмици стана ясно, че малък брой апарати от серията имат дефектни батерии, които водят до прегряване и експлозии, и това накара компанията да замени всички продадени бройки с нови и безопасни телефони. Сега обаче се оказва, че и сред тях нещо не е наред. Потребители в Южна Корея се оплакват, че новите им Galaxy Note 7 телефони, които иначе не избухват, губят заряд на батерията при зареждане. Друг път отново регистрират прегряване, макар и без опасност. Точната бройка на проблемните замени не е ясна, но Samsung твърди, че става въпрос за изолирани случаи и че те са "напълно несвързани с батериите", които толкова уплашиха собствениците на Galaxy Note 7. Samsung започва "внимателно разглеждане" на въпроса." Инфото е на Калдата.
  alex333
 • :D:D:D Ей сега и аз пускам обява че предлагам 7+ и има ли го телефона? Ти наистина не спираш с излагациите....:D Жалка история си. Знаеш ли радвай се на простотията си. Звънни на Теленор и ги питай кожа ще имат 7+ да видим тогава какво ще измислиш? Жалък посерко си!
  apolon25
 • Някой беше казал, че айфон 7 плюс не се предлага в Западна Европа, че по същата логика няма да го има до края на годината и в България и т.н. Само че Теленор - България вчера имаше подобен модел и го предлагаше на клиенти, които искат да преподпишат. На свободна продажба го няма от Теленор на този етап. Пускам линк към тази обява, за да се убеди един всезнайко, че скоро може и да полети в космоса, ако си повярва още малко. Пък той, ако иска да продължи кореспонденцията си с централата. https://www.olx.bg/ad/iphone-7-plus-128gb-telenor-ID6ibzM.html#260179836e Поздрави!
  gog88