Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Аксесоари за Samsung Galaxy S5 mini

 • Дисплей 4.5" 720x1280px
 • Памет/Процесор 1.5GB
 • Камера 8MP 1080p@30fps
 • Батерия 2100mAh Li-Ion

Няма налични аксесоари за този продукт.

 • Здравейте! В сервиза са сменили микрофона и вече всичко е наред с чуваемостта от другите. Поздрави на всички!
  julianjulian10
 • Здравейте! Онзи ден забелязах, че новия ми колега в работата има същия телефон и го помолих да проведем разговор за да се убедя дали са прави пичовете от Техномаркета, че просто Самсунг така са решили да поставят в минито слабочувствителни микрофони. Резултата е, че не са прави, чувах колегата перфектно без той да повишава тон и да крещи. Реших да им го занеса пак и им казах за случилото се и този път го взеха за ремонт. След време ще пиша какъв е резултата след сервиза.
  julianjulian10
 • Здравейте! Направих теста на телефона в басейн. Потапянето беше точно за 5 секунди, защото го държах в ръка, спускайки се по водната пързалка и бухнах в басейна. Подадох го на жена ми, тя го подсуши с кърпата и го прибра. След около три часа го взех, натискам бутона за да се включи дисплея и изведнъж виждам сякаш някой с невидима ръка е натиснал бутона за намаляване на звука до краен предел. Изключих дисплея и пак пробвам, пак същото от максимално усилен звук се намали на минимум. И веднага се сетих за sgs_maniak , който ме посъветва да не го държа под вода. Освен този проблем се появи и надпис, че са включени слушалките, без да съм ги включвал обаче. След още няколко часа, явно водата беше се изпарила от всички процепчета, дупки и цепнатини, вече можеше да се провежда разговор, естествено на висок тон. Голяма излагация е този mini S5 (no). Не го препоръчвам на никой.
  julianjulian10
 • Здравей LAODSE, пробвах въпросния супер икономичен режим при 18% батерия и ми показа, че така щяла да издържи батерията още 1,8 дни. Занесох днес телефона за рекламация заради проблемния микрофон в Техномаркета и там започна обичайното разследване. Теставаха и тамошния , който е изложен за разглеждане от клиентите и се оказа , че и от него те чуват така слабо, както и от моя. И извода е ,че явно Самсунг са сложили слабочувствителен микрофон, уви(angry). Така , че ако някой се е навил на този телефон трябва да знае , че трябва да говори доста по-силно и ясно за да го чуят на другия край на линията. Дискретен разговор с този телефон е невъзможен,т.е. всички около теб в радиус от 10 метра ще чуят разговора ти, майтап голям.
  julianjulian10
 • Здравей sgs_maniak! Защо ме съветваш това? Нали е сертифициран точно за да се правят подводни снимки и клипчета без да има нужда от допълнителни калъфи?! Да не си патил?
  julianjulian10
 • Здравей НЕ ТЕ съветвам да го държиш под вода !! Ако толкова искаш да правиш подводни снимки и клипове има специални калъфи .
  sgs_maniak
 • Ще има скоро време ъпдейт до версия 5.0.1. Дано само не е бъгава като за по-големия събрат.http://www.mobilebulgaria.com/news/34588/samsung-galaxy-s5-mini-ще-получи-ъпдейт-до-android-501
  julianjulian10
 • Някой собственик на това телефонче може ли да каже колко време издържа батерията в UPSM Mode? Примерно остават 10% процента батерия и с включен режим... Замислям се да сменя С4 главно заради слабата батерия с този.
  LAODSE
 • Здрасти, опитах да изтрия първия пост , но не се получи. Батерията издържа около два дни с постоянно включен Wi-Fi и 3G. При дневна светлина се вижда всичко по дисплея идеално. Процесора се справя задоволително с бързодействието на поставените му задачи. Силата на звънене е достатъчна. Скоро ще го тествам в басейн за подводни снимки и видеоклипове. Задължително след намокрянето му ще тествам дали може да се проведе нормален телефонен разговор, защото на SONY Xperia V това бе невъзможно. Трябваше да се изчака един, два часа докато водата се изпари от телефона за да могат да ме чуват отсреща.
  julianjulian10
 • Здравей,първия пост може да го изтриеш за да не се пълни темата излишно,защото двата поста са почити еднакви.Дай повече информация за телефона.Как се държи батерията,дисплея при дневна светлина,процесора,сила на звънене и каквото се сетиш още.Незнам защо няма мнения за този телефон,все пак има доста продажби от него.Обмислям да си взема такъв от Теленор,че моят С3 ми идва малко голям и неудобен при боравене с една ръка.:)
  mikon
 • [b]Модератор: [/b]Няма връзка с обсъжданата тема.
  julianjulian10