Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

ОБЯВИ

Вградена памет
Цвят
Подреди по
 • Има смисъл разбира се . Минах от S7 Edge на s9 Plus и разликата е огромна. Като цяло телефона е в пъти по-бърз, камерата прави много по-хубави снимки и клипове и като цяло много неща са по-добре конкретно от s7 Edge-а. Питай нещо конкретно и ще ти отговоря :)
  Leo Kolev
 • Колега не е тук мястото за реклама на търговска дейност. Модератора да действа!
  mamuta70
 • GSM Сервиз Hitmobile Предлага : Ремонт на LCD Дисплей , Смяна на счупено стъкло , всички части за модела : Samsung Galaxy S9 G960 , Аксесоари , калъфи и други . Гр.София Ул.Тодорини Кукли 1 Тел : 0897 727240 Hitmobile.bg
  gsmmmm
 • Смених 3 годишния ми iPhone 6S със S9. Единственото, за което към момента съжалявам (по-скоро страдам) е сериозно главоболие заради PWM решението на Самсунг за затъмняване на екрана, което води до примигване на екрана (невидимо с просто око). Това при мен води до главоболие след изпозлване на телефона. Трябва да съм на определена осветеност на екаран и филтър на син фон за да мога "безболезнено" да използвам телефона. От батерията не съм очарован, но не съм и разочарован предвид размера на екара и двете сим карти, които постоянно използвам. Към 21ч го включвам на зарядното. Което е доволно, но не изкарвам повече от 3ч SoT. Камерата е добра, клиповете са добри. Никога до сега не ми е загрява (1 седмица го изпозлвам), но не съм играл и тежка игра. Тези ще го пробвам. Ирисът и лицевото разознаване работят доста добре дори при затъмнена обстановка или силно слънце. Пръстовият отпечатък също работи много добре. Като цяло съм доволен, но това главоболие ме побърква. Тук е описано за iPhone X, където уж се оправело от потрбителя. Също S9 и други апарати са споменати - https://blog.elcomsoft.com/2018/03/iphone-x-eye-strain-how-to-stop-oled-flickering-in-just-three-clicks/
  ivo___
 • Винаги е хубаво с по-нов телефон, ако ти се дават 1,2к лева. Аз съм с обикновения S7, но не ми се дават толкова и ще изчакам, но ако нещо му стане, 9-ката е първият ми избор.
  TRG
 • Помагайте! Има ли смисъл да ъпгрейдна от s7 Edge на S9? Моля някой, който притежава S9 да сподели мнение.
  bognostroklom