Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Няма налични аксесоари за този продукт.

 • Привет, телефонът има ли меню на български език?
  shtepselinka
 • За рибар дали е подходящ ? Ако цопва често-често в реката :)
  aladin
 • Да ви предупредя при полупка. Аз смених 2 бройки преди да дойде читава на третия път. Проблема е с тача. Задържаш пръст, ама след 5 до 10 секунди спира да отчита ама пръстта си е там. При мултитъч съвсем се побърква особено ако движиш пръстите. Усетих го при игри и се потвърди от програма за тест на екрана. Появява се много често и един тест от десетина минути преди покупка ще ви спести нерви. Аз съм благодарен на Технополис че ми ги сменяха без проблем. Ама не всички търговци са толерантни. Оказва се че проблема е доста сериозен в глобален мащаб.
  propov
 • Да аз. Питай каквото те интересува. На първо четене батерията е изненадващо издръжлива. Около 2 пъти повече от всеки флагман на пазара. Не съм усетил слабости от чипсета. Играя си 3D игри без проблем. Камерата е на ниво доста над очакваното за цената си. Това е по общо казано , отворен съм за въпроси.
  propov