Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Аксесоари за Samsung I8190 Galaxy S III mini

 • Дисплей 4" 480x360px
 • Памет/Процесор 1GB процесор ARM 11 на 680 MHz
 • Камера 5MP 1280x720 @ 30fps
 • Батерия 1500mAh Li-Ion

Няма налични аксесоари за този продукт.

 • [Quote]Кое според вас е по-добре? Nokia Lumia 625 или Samsung S3 mini ? Като слушалка Самсунга колко време може да изкара?[/Quote] Трудно е да се отговори кое е по - добре, понеже двете устройства са коренно различни. Едното е с Android другото с WP. Може би, ако търсиш телефон само за разговори Nokia-та е по - добрия вариант. Въпреки това, аз предпочитам по - функционалните устройства и бих заложил на S3 mini, заради по - голямата свобода в Android. За батерията на Nokia-та не мога да кажа, понеже не притежавам такъв, но за mini-то мога. С едно зареждане изкарва 2 - 3 дни light - medium use. Ако решиш да го използваш само за разговори и не го буташ много може и 3 - 4 до 5 дни да изкара. Наскоро го подарих на майка ми и тя му стапя батерията за няколко часа, но постоянно го използва и гледа филми на него, така че работата зависи от това как го използваш :)
  stefanicio
 • Кое според вас е по-добре? Nokia Lumia 625 или Samsung S3 mini ? Като слушалка Самсунга колко време може да изкара?
  aladin
 • Може да направиш някои настройки в Settings-Motion-отметни на Smart Alert и телефонът ще вибрира, когато имаш пропуснато повикване. ;)
  divmaniak
 • мерси (yes)
  yavdon
 • За съжаление май няма ръководство на Български. Все пак, ето такова на Английски. Ако искаш пусни един Google Translate на страницата. Аз го направих и го преведе доста добре. Разбира се има неточности, но като гледаш картинките и по смисъл ще се оправиш. Ето линк: http://www.scribd.com/doc/118680631/Samsung-Galaxy-S3-mini-%D1%80%D1%8A%D0%BA%D0%BE%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE-%D0%BD%D0%B0-%D0%BF%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%B5%D0%B1%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F
  stefanicio
 • Понеже в комплекта нямаше книжка за телефона, може ли отнякъде да се намери. Примерно линк или сайт на български език.
  yavdon
 • Да, точно така прави сега. Мислех че може по описаният от мен начин, жалко ;) Благодаря за бързият отговор (beer)
  yavdon
 • Мисля че не може като го вземеш в ръка при пропуснато повикване телефона вибрира един два пъти,същото го прави и когато разговаряш и ти се обадят,по време на разговор вибрира.(beer)
  genev76
 • Някой знае ли как телефона да сигнализира с пулсираща светлина и отбелязване на екрана за пропуснатите повиквания. В момента при пропуснати повиквания не свети нито мигаща индикация, нито пък може да се разбере за това от тъмният екран. Когато отключа екрана тогава се вижда, но идеята ми е да се забелязва и при тъмен екран, без да се налага да отключвам екрана.
  yavdon
 • По-скоро бих препоръчал да се купуват апарати от серията Nexus, на Google (LG). На същата цена са като Galaxy Mini серията, а характеристиките им са в небето в сравнение със Samsung. Освен това, ъпдейта винаги идва първо при теб :)
  stefanicio
 • Като например всичките с WP7. Модели на годинка получиха WP8 нали?
  AVKansazov
 • Тогава по-добре да се купуват Лумии- всички ги ъпдейтват
  kaki
 • Не, няма да има какъвто и да е ъпдейт повече. Ще си остане с 4.1.2. Имаше слухове, че евентуално може да получи 4.4 KitKat напролет, но вероятно ще си останат само слухове :)
  stefanicio
 • Здравейте,ще има ли ъпдейт 4.3 за S3 мини някои знае ли?(beer)
  genev76
 • Не се обиждай, но честно казано, е малко глупаво, да питаш има ли български език и българска клавиатура. Това е смартфон. Разбирай, джобен компютър. Може да има каквато клавиатура си пожелаеш. В андроид маркета има безброй безплатни прилпжения, които да ти направя телефона по твой вкус. Дисплея не е със стъкло, защитено от надраскване, но е доста твърдо, така или иначе. Все пак, ако те е страх, вземи му едно фолио за 2 лв. и няма да имаш грижи ;)
  stefanicio
 • Има нелошо меню на български и на много други езици. SMS и контакти могат да се пишат на български, но клавиатурната подредба не е phonetic. Клавиатурата се променя между българска/английска с едно плъзгане на бутон \"space\". Дисплея има вероятно покритие, но след 2-3 месеца носене в джоба без калъф има няколко малки драскотини.
  dlachev
 • Има ли меню на български? SMS и контакти на български ли се пишат? Покритието на дисплея защитено ли е от надраскване?
  tsvetelina5
 • Ползвам го от няколко месеца, главно за телефон, но и за интернет, поща, навигация, видео, камера, плейър. Плюсове: достатъчно голям дисплей; тънък, стилен (моя е черен), бърз, с много опции за смарт телефон. Добър GPS, WIFI - свързва се бързо, \"музиката\" е добра, видеозаписа и възпроизвеждането също. Ще се спра повече на недостатъците: - Бутоните за пускане/спиране и за увеличаване на звука са точно там, където обикновено се държи телефона, леко изпъкнали са и много често ги натискам по погрешка. Същото става и на стойката в колата. - Не е удобен за работа с една ръка: широк и хлъзгав - заради гланца (в началото го изпусках, но слава богу е здрав, няма драскотини). - Камерата снима леко размазано. Така и не успях да разбера как да фокусирам добре. В сравнение с предишния ми телефон (Нокиа 5800, 3.2 МП, Carl Zeis) този (5 МП) прави според мен по-лоши снимки - и като фокусировка, контраст и като цветове. Видеото обаче е добро. - Андроида с нищо не ме изненада. С Нокията (Symbian) не беше по-зле, а Nokia Maps определено ми липсва, заради перфектната търсачка и удобна работа. - Дисплеят е ярък на сянка, но на светло е много зле. - Клавиатурката на touch дисплея е много дребна за моите пръсти, жива мъка е да пиша. Това е, ако имате въпроси питайте.
  dlachev
 • Препоръчвам ти да вземеш S2 plus, най-доброто съотношение на цена/качество.
  coneva_blue
 • Здравейте ! Колебая се между Samsung Galaxy S 3 mini и Samsung Galaxy S 2 plus . Кой си заслужава повече / като се абстрахираме от цената / за обикновен потребител като мен ? Единият е с по – голям дисплей и по – добра камера , а за другия / минито / казват , че е по – нова генерация телефон . Така като гледам характеристиките им са почти едни и същи ! Не играя чак толкова много някакви игри , в интернет влизам от време на време и, в интерес на истината , половината от функциите на телефоните като ги чета не ми са толкова ясни ! Виждам , че има компетентни хора , които могат да ми помогнат ! Благодаря Ви предварително и се извинявам за нахалството , че Ви пиша без да се познаваме !
  vesoan