Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Обяви за Samsung Xcover 550

 • Дисплей 2.4" 240x240px
 • Памет/Процесор 128MB Двуядрен 460 MHz
 • Батерия 1500mAh Li-Ion

ОБЯВИ

Вградена памет
Цвят
Подреди по
 • ...(yes)...
  Georginfsvb
 • По-добре е ми, ако не ти трябва водоустойчивостта
  sports_man
 • Ъъъ не по-добре нокиа с фенерче за 10лв отколкото този за 170лв-180лв Та за тези пари да си купиш направо смартфон :D
  Georginfsvb
 • Абе свърши тя ;) Няма го сменям, понеже го ползвам само за разговори между колеги и като резервен телефон, ако случайно на другия ми телефон няма обхват или му е паднала батерията. А иначе дето казват за компактен, ами не е :) Самсунга е висок и широк , колкото старата ми Motorola RAZR I и почти 2 пъти по дебел. Абе тухла си е;)
  shotokanarai
 • Според мен ти трябва Някоя нокиа слушалка така като те слушам :) иначе и аз имах преди Моторола Л6 тя е от рода на Л9 наистина това е страхотен ТЕЛЕФОН. Колкото до този ексковър, явно не си заслужава инвестицията, по добре КАТ Б100, макар и по едър от към габарити.
  sports_man
 • Аз ако ги знаех нямаше да го взема. Но малкия изпра телефона на жената ,Моторола Л9,невероятен телефон.И се наложи да се купи нещо спешно. Дадох и моята нова Нокиа 206 и си викам ето тел. за мен,понеже съм доста време на открито. Ама след тези открития още на втория ден исках го продам.Но не ми се занимава вече с прехвърляне на контакти и т.н. и го оставих. Най вече защото искам тел.който да не го пазя от надраскване и всякакви други неща.
  shotokanarai
 • Вече доста мнения прочетох за този телефон и са горе долу еднакви. Най-вече нестава за това за което е предназначен - телефонни разговори. Еб*хти телефона, щом не се чува нормално при по слаб обвхват или пък да е тих звука и да накъсва или отсрещния да те слуша [i]глухо[/i] и т.н. А това с лимита за символите на имената също е много тъпо, а за дразнещият дисплей да не говорим. Езък за компактните размери и водоустойчивостта му! Ако можеше да се намъкне една дънна платка с дисплея на една нокиа 6700 да речем в корпуса щеше да е чук! Доста си мислех да си го взема за втори телефон, но тези неща ме отказаха...
  sports_man
 • Когато се започне от Ericsson R310 И се стигне до xCover 550, все такива телефони ползвам. Напълно съм наясно за защитата, но "нещо, което не пуска вода" до този момент винаги е било текстилна мембрана. Нямам нищо против да е силикон, но да ме чуват нормално при разговор. В случая с този телефон не съм очаквал от Samsung такова несериозно отношение. Дори френският (китайски) телефон M.T.T. Robust 3G, който ползвах преди това, предлагаше отлично качество на звука и в двете посоки, но при него проблемите бяха други. А това е мнение за телефона от един известен сайт: [i]MICROPHONE IS CR@P! pure cr@p! other party can barely hear you in perfect conditions.[/i]
  Tuono
 • [Quote]...се криеше инженерно недоразумение.[/Quote] Логично е във водозащитен телефон да сложат нещо което не пропуска вода.Помисли си пак за "недоразумението", проблема от който се оплакваш го има във всички защитени телефони.
  AVKansazov
 • Имал съм почти всички предишни модели Samsung xCover и затова с нетърпение очаквах този модел. Купих го преди 3-4 месеца и ще напиша своите наблюдения: [B]Предимства:[/B] Здрава конструкция в компактен размер, особено дебелината. Сравнително добра батерия, с 1 час разговор на ден държи около 12-15 дни. Силен звук при звънене и силно фенерче. [B]Недостатъци:[/B] Централните 5 бутна тракат като на телефон за 20 лв. Клавиатурата пожълтя още на 2-рия месец, качеството на звука в слушалката е ниско, а микрофона просто не става. Непрекъснато се оплакваха отсреща, че ме чуват много слабо и глухо. Дисплеят е с много ниско качество и сбъркана поляризация, която уморява очите дори при кратко гледане в него. Реших основния проблем с микрофона когато отворих телефона. Под отлично сглобената конструкция се криеше инженерно недоразумение. Вместо текстилна мембрана, микрофона е защитен с някаква силиконова мембрана. Жертвайки гаранцията и загубвайки водоустойчивостта, просто премахнах този силикон и сега ме чуват значително по-добре. За мен телефонът има много недомислици още на ниво проект и съвсем скоро ще го сменя с някой по-качествен апарат с адекватна защита, проектиран и произведен както трябва.
  Tuono
 • Определено е най-добрия втори телефон и с тази батерия ще държи по цял месец.
  julianjulian10
 • За втори телефон е перфектен
  Диян