Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Обяви за Sony Xperia E5

 • Дисплей 5" 720x2048px
 • Памет/Процесор 1.5GB четириядрен MTK6735 на 1.3GHz
 • Камера 13MP 1080p@30fps
 • Батерия 2700mAh Li-Ion

ОБЯВИ

Вградена памет
Цвят
Подреди по
 • Може ли някой да ми каже,дали има начин да се прехвърлят приложения и игри,от вътешната памет на SD картата с някое приложение от магазина,или трябва да го рутна. Ако отключа ботлоадера и го рутна,ще си загубя ли гаранцията към Теленор.
  m_i_h_o_v
 • А батерията как е?
  aladin
 • Имам го от 14 септември.От промоцията на Теленор за 4лв. на месец и 21,99лв.такса,с неограничени разговори,8гб.интернет,неограничен достъп до HBO GO,неограничени есемеси към Теленор,неограничени МВ Интернет към Facebook и WhatsApp.Не се плащат никакви други допълнителни такси.Възползвайте се от промоцията на Теленор до като я има.Телефона е много хубав,много красив,много качествена изработка от SOHY.Камерата прави много добри снимки и видео.Дисплея е с ярки и сочни цветове,с истински бял цвят.Има отлична видимост на слънце.Звукът от говорителя е много силен и чист.Няма да имате пропуснати разговори.Слушалките са много качествени ,с силен и кристално чист звук с качество на Wallkman на SONY.Има всички необходими функции за които се сетите,без инфрачервен порт и пръстов отпечатък,които за мен са безполезни и не ми трябват.Достатъчно мощен е за игри.Изтеглих за проба Танкове Блиц ,която е 3,6гб.и върви отлично.Единственото което не ми хареса е че не могат да се прехвърлят игрите и приложенията от вътрешната памет на SD картата ,а само снимки,видеоклпове и музика,но това може би е от операционната система.С Marshmalow 6.0 e.Моля някой който има телефон а тази операционна система да каже по може ли по принцип да се прехвърлят игри и приложения от вътрешната памет на SDкартата.
  m_i_h_o_v
 • Имам го от 14 септември.От промоцията на Теленор,за 4 лв. на месец и 21.99 такса.Не се плащат никакви други допълнителни такси.
  m_i_h_o_v