Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Обяви за Sony Xperia M2 Aqua

  • Дисплей 4.8" 540x1920px
  • Памет/Процесор 1GB
  • Камера 8.1MP 1080p@30fps
  • Батерия 2300mAh Li-Ion

ОБЯВИ

Вградена памет
Цвят
Подреди по
  • 1. Реално погледнато за тези пари взимаш телефон с екстра водоустойчивост, а не фотоапарат. Аз използвам и Z3 и въпреки високите параметри старият ми фотоапарат Olimpus прави по добри снимки, но не ми харесва, че не мога да говоря по него а уж има микрофон и колонка :D. М2 беше представен като бюджетен водоустойчив телефон така, че коментарите за камерата са излишни. 2. Проблемът със заглъхването е много вероятно да се дължи на пръст върху вторият микрофон който е на гърба на телефона в дясно от камерата. Същият проблем го имаше при Xperia Z. При Z2 оправиха нещата като изведоха микрофона от горната част на телефона. 3. Подредбата на бутоните е по дизайнерската линия на Сони - Омни баланс и най-отгоре е разположено капаче за сим или мемори карта после е сложен бутона за откл./закл. на екрана и под него са бутоните за усилване и намаляване, което ме кара да мисля, че колегата не е имал такъв телефон и дори не си е направил труда да погледне снимките на апарата. С една дума - хейтър. Копчето за камерата е добавено, защото под вода дисплейът не може да отчете докосване и за да не се налга да се снимка под вода с таймер е добавен бутона за камерата като се приема, че телефонът се завърта обратно на часовниковата стрелка за пейзажна снимка иначе снимката излиза на обратно, та за това е сложен и този бутон от дясно. При Xperia Z нямаше такъв бутон и замазаха положението като направиха да се избира от опциите на камерата дали бутоните за звук да зуумват камерата или да снимат. Коментар за дизайна на парата не може да се счита за недостатък, защото всеки сам си избира това което му харесва. Ако имате дебел палец най-вероятно няма да усетите кога натискате копчето. По същата логика можем да нахейтим Самсунг, че сензорните им бутони угасват и понякога забравяме кой от двата какво прави, или че тънката пластмасова рамка се пука безпричинно в джоб в 90% от случаите. В заключение ще кажа, че има андроид форуми където може да се прочете не едно мнение от ползватели на апарата и от там всеки сам да си извади изводите. За този клас апарат и цаната му няма такъв с повече екстри от M2.
    griz1991
  • Аз използвах Sony Xperia M2 LTE (D2303) и да ти кажа честно хич не съм доволен. Мнението ми съвпада точно с тези ревюта. Камерата уж е 8 мегапиксела, но качеството е далеч от тези 8 мегапиксела. Телефонът, който замених, за да започна да използвам Сонито беше Галакси Нексус с 5мп камера и имаше по-добро качество на снимките. Не издържах и седмица след като купих Сонито реших да го продам. Продадох го и в момента използвам LG G2 Mini LTE (D620R). Този модел също има 8мп камера, но снимките са върховни. Уж еднакви камери, но качеството е доста по-различно в полза на Минито. Същата е и историята с предната камера на сонито. Покъртителна. Няма значение от светлината и условията - снимките са потресаващи. Напомня ми на Моторолата (C650), която използвах преди 10 години. Микрофонът има някакъв проблем. Много често човекът, с когото разговарям, ми казваше да си преместя телефонът, защото ме чува заглъхнало. И това се случваше с доста хора. Съседът ми има Сони М2, но моделът с две карти. Той също ми се оплакваше от неговият микрофон. Друг проблем, който мен доста ме дразнеше беше местоположението на бутоните. Всички бутони са от дясно. Най-отгоре са разположени бутоните за намаляване/увеличаване на звука. Това бутонче е супер малко и тънко и е много трудно да го уцелиш. Точно под него е поставено бутончето за включване/отключване. Беше като тъчскрийн. Само го докосвах (без да влагам някакви усилия да го натискам) и телефонът светваше. Изключително много ме ядосваше. А на всичкото отгоре Сони са добавили и копче за камерата. Къде? Как къде - отново от дясно, но най-отдолу. Мислех, че отдавна са изчезнали тези копчета за камерата. Единственото положително мое мнение се отнася за батерията на телефона. 2300 мАх издържаха за 2 дни интензивно ползване с постоянно включен мобилен интернет. 3 дни и повече без интернет, игрички и камера - т.е. само обаждания и съобщения. Не знам какво е положението при Аквата, но при М2 положението изобщо не е цветущо. Евтин е телефонът, но дори за тези пари не си заслужава.
    bladyy