Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Обяви за Xiaomi Mi Note 3

 • Дисплей 5.5" 1080x2160px
 • Памет/Процесор 6GB Qualcomm MSM8956 Plus Snapdragon 660
 • Камера 12MP 2160@30fps, 720p@120fps
 • Батерия 3500mAh Li-Ion

ОБЯВИ

Вградена памет
Цвят
Подреди по
 • Xiaomi е супер марка и не отстъпва на Самсунг. Менюто е като на айфон, софтуера е с всякакви настройки и глезотийки. Получаваш телефон който не лагва,забива и т.н., на половин цена. Бях се засилил към него, но мисля да изчакам Redmi Note 5, след 7 дена ще има промоции в Алито и ще е на цена 320-340 лв. А Ноут 3 е около 510 лв както каза колегата. Тук ги продават от 600 лв нагоре.
  s_l_a_d_u_r_
 • Аз съм с така нареченият дев. ром Ъпдейтва се всяка седмица. Даже и ги прескачам по 1,2 ъпдейта. Може да си инсталираш всичко от г.плей. Може и да махаш всичко гугълско. Имам 3-4 приложения на гугъл, колкото ми трябват а не 20 излишни, като на всчики други андроид телефони.
  rumbo
 • (yes)(beer)
  scenic
 • В глобал ром-а има всичко българско :) Относно инсталиране на каквото и да е от гугълплей мисля че няма никакви проблеми. Специално пробвах Swiftkey - инстална се и работи.
  torrentor
 • А има ли български език за писане с предсказване в езиковият пакет? Може ли да се инсталират други клавиатури от Гугъл плей, примерно Swiftkey??
  scenic
 • Преди 2 седмици дойде от китай за около 510лв (6-64, син) с глобален ром. Твърде съм доволен засега.
  torrentor
 • Здравей, има три рома ... стабилен глобален, стабилен китайски и девелопърс. Стабилния глобален получава най-рядко ъпдейти, китайския по-често, дев рома е всеки две седмици, ако не всяка седмица. Шаоми си пачват телефоните среавнително редовно, но фокуса е към версията на MIUI, не толкова към самия Андроид. Т.е. текущия MIUI 9.2.x.x. може да се види и на телефони с Андроид 6... Да, случва се с нов MIUI определени модели да минат и на по-нова версия на Андроид. Четох, че в края на Април ще има версия 9.5 за Mi Note 3, но не вярвам да дойде с нова версия на Андроид, да сигурно ще включва секюрити ъпдейтите за 7.1.1, с който съм в момента. Та така че е малко ... Относно камерите и сравнението между mi6 и mi note 3 - аз не съм чак такъв фото експерт, че да откривам разлика... sd835 идва с 2x Image Sensor Processor (ISP) Spectra 180, sd660 e 2x Spectra 160 ISP. Колко точно и каква е разликата между 160 и 180 и колко е маркетинг гимика в имената... не знам. Сигурно има, за лаик като мен, снимките са еднакво приятни, но без УАУ ефект :)
  vlado932
 • А как са откъм софтуерна поддръжка телефоните на Шаоми в Европа, колега, получават ли ъпдейти, Орео....? И има ли значение с какъв ром са, глобъл или китайски? И още едно въпросче, вярно ли е, че камерата на Ноут 3 е една идея по-добра от тази на Ми 6, откъм софтуерна обработка на снимките, иначе те са разбира се напълно еднакви, така четох....?? (blush) (beer)
  scenic
 • А как са откъм софтуерна поддръжка телефоните на Шаоми в Европа, колега, получават ли ъпдейти, Орео....? И има ли значение с какъв ром са, глобъл или китайски? (beer)
  scenic
 • телефона е уникален... камерата е добра, но не е на нивото на Apple и топ samsung моделите, но и цената не е ... само един апарат съм имал с по-добър живот на батерия. правя реални 10+ часа на screen on time и то с активно позлване - чат, мейли, уеб, ютюб... Процесора е перфектната комбинация от производителност и консумация, да - графиката е по-слаба от тая в 835, но за сметка на това живота на батерия е 30% повече в сравнение с xiaomi mi 6, който позлвах преди това...
  vlado932