Ето имената на късметлиите в играта ни за Евро 2012

Ето имената на късметлиите в играта ни за Евро 2012
Първата част от големите спортни емоции това лято приключи на 1 юли, когато Испания триумфира над Италия. Тимът на Висенте дел Боске защити европейската си футболна титла, но освен това стана и първият отбор, спечелил последователно две европейски и едно световно футболно първенство. Преди да обърнем поглед към задаващите се Летни Олимпийски игри в Лондон, е време да изтеглим с томбола името на един от позналите финалисти, който ще получи смартфона HTC One V. Устройството е част от новата серия на компанията, обещаваща невероятен звук и качествена камера; то работи с Android 4.0, разкрасен с новия интерфейс Sense 4.0. Ще може да му се радва Ники Иванов. Честито!

Както обещахме, за още петима от позналите, но не получили смартфона, има утешителен подарък - по една футболна топка. Това са Антон Кънчев, Силвия Момчилова, Деян Веков, Никола Панталеймонов и Христо Василев.

 • Нали всеки месец имаше игра и се печелеше по един топ смартфон, какво стана? Или аз не съм проверявал или откакто се повдигна въпроса за "реалните" печеливши беше преустановена.
  Ванката
 • Надай се... Винаги печелят някакви неизвестни "потребители", които никой не ги е чувал, и никога не публикуват кои са потребителските им имена, та дори не мжое да се провери дали въобще има такива регистрирани потребители... Всичко е нагласено и ако си мислите, че някой "редови" потребител ще спечели, много се лъжете...
  KOBRETI
 • Таман се зарадвах, че най-после ще видя някой похвалил се, че е спечелил тук :D.
  behroozwolf
 • Там е работата, че не знам дали става въпрос за мен или за друг адаш (whistle) Ако на адаша са му съобщили, че е спечелил, нека съобщи тук, за да не се подмокрям от кеф напразно (woo) PS: Обадих се в офиса на MobileBulgaria, и се оказа че не съм аз, така че честито на адаша (beer)
  Nikolay Ivanov
 • Честито колега. Със здраве да го ползваш. И да почерпиш Но си мисля, че играта беше афиф и добре, че някой тези дни повдигна въпроса, та публикуваха някакви резултати.(no)
  omax