Microsoft подарява 100GB пространство в OneDrive за потребители на DropBox

Microsoft подарява 100GB пространство в OneDrive за потребители на DropBox

Microsoft пуснаха любопитна нова промоция на своята облачна услуга OneDrive. В момента има активно предложение, което обещава 100 GB безплатно дисково пространство в OneDrive. Единственото условие, за да се възползвате от предложението, е да сте настоящ потребител на конкурентната услуга DropBox. Ако имате акаунт там и желаете да мигрирате към OneDrive, просто идете на този адрес и въведете своите данни. Веднага след активирането на акаунта в него ще имате налични още 100 GB за вашите файлове. Имайте предвид, че допълнителното пространство ще е на ваше разположение за 1 година.

Американската компания дава още 100GB място в OneDrive за период от 2 години за членовете на програмата Bing Awards, която обаче е достъпна само в Щатите. Това изискване лесно може да се заобиколи, като се използва американски прокси сървър, но ако не ви се занимава, поне можете да получите гигабайтите от първата промоция.

 • Това какво ще "складираме" не е твоя работа. Колкото до другото - след като прибавих 100те, махнах zenmate-а и няма проблем за това. Все едно ако съм в Щатите и да достъп до снимките ми в Onedrive на някой в България, да не може да ги разглежда :) Та нали това им е идеята на Onedrive - да имаме и споделяме файлове навсякъде - гледай клипа им за приложението и помисли ;)
  xpuc4o
 • Аз не съм много умен, но не съм и толкова глупав за да "активирам" рекламни демо-версии, единствената цел на които е реклама (освен ако към тях не е приложена ясна убедителна инструкция, текст с регистрационни данни или софтуер за трансформирането им в пълнофункционални, и задължително голямо количество коментари и описания на други потребители, вече използвали този софтуер). Ти обаче щом си толкова умен кажи сега две неща, които са важни за всички, които са си "активирали" тия 100gb: 1. Като си накачиш сега 40-50 gb филета и ако след месец някоя сутрин съвсем случайно се окаже, че достъпът до тях става само с американски ip както е записано в лицензията, с която си се съгласил, какво ще направиш? Ще почнеш да си ги сваляш с американски ip? Или ще се довериш на съвета във вежливия майл от търговския отдел да преминеш към пълнофункционалната версия на новата услуга и да станеш VIP клиент с денонощен съпорт? 2. Какво ще складираш на тия 100 gb?
  georgemadjarov
 • Заминавай да търкаляш аспиринчета по нанагорнището... Не успя да си ги активираш и сега злобееш ли?
  KOBRETI
 • Колега, сега ще кажеш, че не теглиш и от торент сайтове и филми гледаш само на кино ? Стига глупости-както бяха казали в една реклама :) Защо винаги има само за МЕГАУМНИТЕ американци такива промо-оферти, при положение, че цените са едни и същи за всички?
  xpuc4o
 • Абе, умници, а не ви ли е идвало [B]съвсем случайно[/B] наум, че декларирайки невярно местоположението си, нарушавате лицензионното споразумение за услугата, ясно написано още на първия й екран, и [B]по този начин се превръщате в пирати, т.е. в най-обикновени крадлювци?[/B] И това на сайт с претенции за почтеност, на който модератори трият отрезвяващите коментари - както вчера ми беше изтрит коментар точно по тази акция на микрософт и дропбокс?
  georgemadjarov
 • Първо - по-спокойно с тона. Второ - както каза и колегата по-горе езикът се сменя след refresh или да отвори страницата наново. Аз никакви настройки не съм правил освен тези в zenmate и всичко беше ок.
  xpuc4o
 • [Quote]Няма нужда да пипа нищо по акаунта в MS. само да влезе в разширението на ZenMate в Chrome, и оттам да смени държавата [/Quote] Преди да даваш съвети, да беше погледнал снимката, че държавата му е сменена, но пак не го пуска...
  KOBRETI
 • Бинга ти е отворен на БГ език - явно взима и това предвид...
  KOBRETI
 • Няма нужда да пипа нищо по акаунта в MS. само да влезе в разширението на ZenMate в Chrome, и оттам да смени държавата ;)
  xpuc4o
 • Първо пускаш ZenMate после отваряш страницата или даваш Refresh и трябва да го смени на USA. При мен веднага се сменя :) (Ако трябва пак не става смени държавата на Акаунта си в MS на USA)
  sladyrko
 • При мен така стоят нещата:
  Вито
 • Не може да е това - моя дропбокс е с гугъл имейл...
  KOBRETI
 • Моите и 2-та акаунта в Дропбокс са с gmail и нямах никакви проблеми :)
  sladyrko
 • Причината е че трябва да си регистрирал дропбокс акаунт с хотмейл или по новия оутлук адрес за потребителско име и да влезеш през него.Четете бе хора!
  AVKansazov
 • От вчера колегата е пуснал тема за Onedrive промоцията. Дори има клип как да заобиколите изискването да сте в Щатите. Общо получавате 200GB, като 100 от тях само за първата година. Прочетете темата: http://www.mobilebulgaria.com/forum/read/post/468835/вземете-200gb-безплатно-от-microsoft-за-onedrive
  xpuc4o
 • Изтеглете си ZenMate приставката за Хром или Мозила и няма да имате проблеми. А и ще имате Vpn да си слушате Пандора радио и гледате Хулу.. https://www.youtube.com/watch?v=x_8S_3Wy6rQ Дропбокс офертата е за всички с акаунт на Дропбокс. Другото е за Бинг наградите, то е за всички държави където го има. В България не е налично, затова трябва да ползвате ZenMate.. То е и по-добрата оферта тъй като е за 2 години.
  sladyrko
 • И на двете промоции ми пише US only. Error Bing Rewards isn't available yet in your country or region.
  m.martinov
 • И при мен Bing Rewards стана без никакви проблеми преди няколко дни, но сега казва, че не съм в Щатите. Другото работи и в момента.
  chilko
 • При мен Bing Rewards стана , а и четох че вече важи и за извън Сащ При някои потребители извън Сащ вклч.и при мен опцията с Dropbox не може да сработи,поради някаква причина Така че при доста потребители е обратното на описаното тук
  abando
 • Ти си в грешка! Тази промоция е за всички.В другата тема написах как се получава. Другата е за щатите!
  AVKansazov