Нови снимки и европейски цени на моделите от серията Motorola G7

Нови снимки и европейски цени на моделите от серията Motorola G7

Очакваме Motorola да представи новите устройства от серията G7 по време на специално събитие в Бразилия след месец. В интернет обаче още сега се появиха нови рендъри и информация за цените на отделните модели в Европа. Най-евтин естествено отново ще е Moto G7 Play, който ще бъде предлаган за 149 евро. Наличните цветове ще са златисто и синьо. Moto G7 Power ще струва 209 евро, а опциите ще са лилаво-пурпурно и черно.

Препоръчани оферти

Стандартният Moto G7 ще е наличен в черно и бяло, а Moto G7 Plus ще се предлага в червено и синьо. За съжаление за момента техните цени все още са неизвестни. От рендърите пък виждаме, че Moto G7 и Moto G7 Plus ще имат дисплеи с капковидно изрязване и относително голяма долна рамка с лого на компанията върху нея. И двете устройства имат двойна основна камера и сензор за отпечатъци, който е вграден в логото на Motorola.

Moto G7 Play и Moto G7 Power също са с изрязан дисплей, но той ще е от вида, който познаваме от iPhone X. И двата по-евтини модела са с единични камери, а решението за сензора за отпечатъци е същото като при по-скъпите представители на серията. Относно използваните чипсети се очаква Moto G7 и Moto G7 Plus да са със Snapdragon 660, Moto G7 Play да предлага Snapdragon 632, а Moto G7 Power да е оборудван със Snapdragon 625.

Източник: MySmartPrice