Приложението RaiMobile вече е налично в AppGallery

Приложението RaiMobile вече е налично в AppGallery

Новото попълнение в магазина за приложения на Huawei AppGallery e мобилното приложение на Райфайзенбанк - RaiMobile, с което можете да правите парични преводи за секунди, да управлявате лесно картите си и да планирате разходите си. Сред ключовите предимства на приложението са възможността за откриване на сметка с дебитна карта без посещение на офис, кандидатстване и усвояване на потребителски кредит, плащане на битови сметки, заявяване на кредитна карта или застраховка.

С RaiMobile потребителите могат лесно да правят и превод към друг клиент на банката само чрез телефонен номер, без нужда от IBAN. Услугата „Анализи“ позволява планиране на разходите на база анализ на плащанията, тегленията и преводите в различни категории. Потребителят може да активира тази функционалност по желание, за да види какви са били месечните му разходи в супермаркета, за здраве и спорт, на бензиностанции, плащане на сметки, вноски по кредити и т.н.

Потребителите на RaiMobile могат да активират безплатни известия за постъпила сума, битови сметки, кредити и валутни курсове по фиксинг на БНБ. Също така чрез приложението те спестяват средства, защото таксите за преводи са много по-ниски. Към края на 2020 година, всеки трети клиент на банката използва активно RaiMobile. Всеки месец през приложението се правят близо 280 хиляди трансакции, a всяка минута клиентите на банката правят средно по 7 плащания през мобилното банкиране.

  • Много бавно се качват мобилните приложения на родните банки в AppGallery, пример за това е все още липсата на Уникредит Мобайл.
    mamuta70