Продажбите на HTC One (M8) в Англия ще започнат още на 25 март

Продажбите на HTC One (M8) в Англия ще започнат още на 25 март
HTC се кани да представи следващия си топмодел на 25 март и по всичко личи, че компанията ще се опита да започне продажбите на устройството още същия ден. Според появило се в интернет съобщение за пресата на голямата верига магазини за мобилни устройства Carphone Warehouse, тя ще предложи на потребителите си телефона още на 25 март с начало на продажбите 16 часа местно време, което ще е почти веднага след премиерата на смартфона същия ден.

HTC One 2014 ще е наличен в 6 магазина на веригата в Лондон, като всяко място ще има специални събития. Останалите потребители, които нямат възможност да отидат в Лондон, ще могат да поръчат устройството по телефона, преди той да пристигне във всички 770 магазина на компанията. По този начин HTC ще успее да изпревари търговската премиера на другите два нови топмодела - Sony Xperia Z2 и Samsung Galaxy S5, чиито продажби ще започнат в началото на април.

http://www.engadget.com/2014/03/18/htc-new-one-smartphone-on-sale-march-25th/

 • От друга страна имаха предостатъчно време досега да помислят над политиката си и да оправят слабите места. За СД-слота като че ли започнаха да размислят, преди това и за лошите говорители, но за батериите са се заинатили сериозно.
  mkpetrov
 • Бързата кучка,нали знаеш какви ги ражда...?:D
  nikolaiii
 • По-рано, по-късно все тая. Лошото е, че телефона не предлага нищо ново като характеристики от S5 или Z2 :|
  Scorpinox10
 • какви проблеми,то потребителите няма да купуват много много С5-та (woo) виж форумите в ЮК
  herr_stoycho
 • А ако са верни слуховете за характеристиките на телефона, ще е поредното разочарование с несменяема и при това малка батерия. И сигурно на цена 1200+ лв.:|
  mkpetrov