Смартфони на Huawei, Xiaomi, OnePlus и Honor с награди от EISA

Смартфони на Huawei, Xiaomi, OnePlus и Honor с награди от EISA

По традиция преди началото на изложението IFA организацията EISA обявява победителите в нейните награди за потребителска електроника, преди да ги връчи на специално събитие в Берлин. Вече са известни и тазгодишните призьори, а ние по традиция ще се фокусираме върху категорията за мобилни устройства, в която има и някои изненадващи предложения. Започваме с наградата за най-добър смартфон, която отива при Huawei P30 Pro и това не е изненадващо на фона на авангардната основна камера, която предлага.

Следва OnePlus 7 Pro, който получава наградата за advanced смартфон благодарение на комбинацията от мощен хардуер, изобилие от памет, подвижна селфи и тройна основна камера. За Xiaomi Redmi Note 7 е наградата за най-добра покупка заради ниската му цена и актуален хардуер. Следва Honor 20 Pro, който е определен за лайфстайл смартфон, което е свързано с 3D градиента на корпуса, модерната четворна камера и мощен хардуер на достъпна цена.

Продължаваме с аксесоарите. JBL Reflect Flow е с награда за най-добри напълно безжични слушалки, а OnePlus Bullets Wireless 2 печелят приз за безжични in-ear слушалки. Най-добрите шумопотискащи слушалки са Sony WH-1000XM3, а наградата за потребителски шумопотискащи слушалки е за JBL LIVE 650BTNC. Най-добър мобилен високоговорител е LG XBOOM Go PK7, а JBL PartyBox 100 е определен за най-добър парти говорител. И накрая електрическата тротинетка на Xiaomi стана най-добро електрическо превозно средство.

Пълният списък на наградените в шестте категории можете да видите тук.

Препоръчани оферти

  • Изтрили сте доста адекватен коментар за коректността на наградите... Не мога да не изразя учудването си от: 1. Присъствието на говорител, който е описан като пълно разочарование от аудиофилските инфлуенсъри, а в сравнителните тестове дава плоско и глухо звучене; 2. Отсъствието на мобилен апарат охарактеризиран от всички технологични инфлуенсъри като пробив в средния клас; Явно наградите нямат нищо общо с потребителите, а само и единствено с маркетинговото желание и възможности на компаниите производители... Което май е масова тенденция в последно време...
    bad0ne
  • Доста адекватни награди/решения. Да се замислят
    Kuzmanovv