Техническите характеристики на Motorola Morrison

Техническите характеристики на Motorola Morrison
Вече знаем, че Motorola Morrison ще е следващият телефон с Android, който ще предложи на потребителите си T-Mobile и дори вече видяхме негови снимки. Наскоро стана ясно, че устройството вероятно ще се предлага под името CLIQ MB200, а сега благодарение на сайта Android and Me получаваме и списък с неговите технически характеристики. Смартфонъта ще разполага с процесор Qualcomm MSM7201A, работещ на 528 MHz, и ще включва 256MB RAM и 512 MB флаш памет и microSDHC слот. Добавени са още сензорен дисплей с резолюция 320х480 пиксела (HVGA), акселерометър, цифров компас, 5МР камера с автофокус, 3,5 мм аудиоизход и GPS приемник. Безжичните възможности са представени от 3G и Wi-Fi. Според информацията Motorola Morrison ще е на пазара в Щатите на 21 октомври.

Препоръчани оферти

 • Абе имах предвид отляво - караи :D Трябва да се сложи ограничение за постване във форума да речем 5 (beer), след това да нямаш право да постваш, както беше в моя случаи :P Ами тя и сегашната ми Нокиа 5800 не изглежда пластмасова на пръв поглед, но като я хванеш и ...:X Хващам Мотото си и хващам 5800 и да ти кажа 5800 ми се струва страшно чуплив и пластмасов, задния капак скърца отвратително, а на Мотото всичко си е солидно здраво и дава вид на надежден телефон, нищо че е слайдер . Т.е искам да кажа не се лъжи по снимките. Нали знаеш око да види - ръка да пипне (yes)
  ShinG0
 • А бе да е грозен - не е,но и красив не е,нито пък запомнящ се за съжаление:( Иначе чакам нещо от Моторола отново да ме грабне и да се впечатля както L7 ме пристрасти към мобилните апарати(woo) ShinG0,къде го виждаш този пад от дясно????
  motofen2
 • Аааа това за грозните жени недей така. Кви крокодили са се навъдили из село не е истина. Аз посред бял ден никъде не ходя от страх. А за телефона вземи изтрезней малко и пак виж снимките . Не ти ли прилича на пластмасова играчка от Зрънчо (примерно).
  brrrrrr
 • Е как да го призная като ми харесва дизайна :) Няма грозен телефон - има различни хора с различни вкусове. Както и няма грозна жена - има само трезви мъже :-D
  ShinG0
 • Признай сега ,че е грозен недей да си кривиш душата ;)))). Китайските телефони са по-красиви ;))))
  brrrrrr
 • На мен пък ми харесва, че пада за посоките се намира отдясно, а не отляво и факта, че е с Андроид :) Хардуъерните спецификации са доста добри също :)
  ShinG0
 • Чакай да го оплюем малко, какво като е Моторола ;))). Отстъпва по дизайн според мен и клавиатурата не че съм я пробвал , но нещо не ми вдъхва доверие. Не смятам, че е съвсем Хелобек Мото, кво беше там...
  brrrrrr