Xiaomi показва в аванс смартфоните Redmi 5 и Redmi 5 Plus

Xiaomi показва в аванс смартфоните Redmi 5 и Redmi 5 Plus

Официалната премиер на смартфоните Redmi 5 и Redmi 5 Plus е на 7 декември, но Xiaomi реши да ни покаже предварително новите устройства. Това направи глобалния говорител на компанията Донован Сунг, който публикува в Twitter снимки на двата телефона. Кадрите не са съпроводени с детайли за цената и характеристиките, които очакваме да научим в четвъртък, но все пак може да видим как ще изглеждат допълненията в най-популярната серия на компанията.

Снимките показват телефони с дисплеи със съотношение 18:9 и намалени странични рамки, каквито предлагат много от моделите в по-високия клас, които се появиха през тази година. LG и Huawei започнаха да добавят такива дисплеи и в моделите от среден клас, а освен това очакваме подобен ход и от Samsung за популярната A-серия. Припомняме, че от няколко седмици смартфоните на Xiaomi се предлагат официално и в България и предстои да видим и други от нейните модели.

 • TomTop
  stoks
 • Кой сайт?
  tzincbg
 • В момента,поради банкрута,се намират на малка цена.Преди минута поръчах на малкия внук- LETV LeEco S3 X626.От склад в Германия,за 114,99 долара.Доставка 10,71 долара.Мисля,че е без пари за тоя модел.А4i ако желае да каже!
  stoks
 • Кой модел на Letv препоръчваш?
  tzincbg
 • Колега, взех си Mix2. Цената му е повече от два пъти над тази на евтиното Letv. Та очакванията ми бяха да е толкова по-добър, но не би. Спестили на много места. Екрана е по-зле, камерата - средна хубост, прехвалената УФС памет е бавна на костенурка и т.н. При сравнение се забелязват тези недостатъци, но когато идваш от скъпарски Самсунг J или хувей Y ти се струва мерцидес.
  A4i
 • Уважаеми,докога ще ги хвалиш любимите Letv/LeEco/?!Няма ги вече.Ами те обявиха-Банкрут!!Ееей,така както се бяха засилили и хоп,3,5 млрд.долара на червено.И разпродават активи,бързат.Дори и центр.офис в Пекин,за 211 млн.долара.Xiaomi няма да заобичаш,ясно.Подбери си друга марчица и давай!!
  stoks
 • [Quote]Е, какво да ползваме, "пощенски марки" с 3.5 - 4" екран? [/Quote] 5-5.5" е най-оптималния вариант за едно устройство, след като не знаеш. За над този размер се ползва таблет, лаптоп и т.н.
  KuKeR
 • Чудя се дали следващият ми телефон да не е LG Q6. Този е единственият, който е с малки размери - 142 мм и 5,5 инча FHD екран. Вярно, че процесорът му е слабичък, ама ще върши работа. Иначе не знам до кога ще продължи тая тенденция за увеличаване на размерите. Xiaomi бяха единствените, които имаха 5 инчови телефони с размер 140 мм на височина. Сега остава само Redmi 5A.
  ipolit
 • Смятам че това което подготвят като размер не е добро решение.Все повече са хората на който им писва от големите размери телефони,и това че ще избягат от габаритите на 145 мм височина няма да се хареса.Точно възможноста за безрамкови машини може да предложи габарити които да са удобни за носене в джоб,работа с една ръка.Абе на мен ми липсва един модел с средни характеристики и не големи размери.Чакаме следващата ревизия на модела.
  vali77
 • Чаркалаците на смартфоните вече са на едно ниво с тези от среден клас лаптоп, като това в абсолютни цифри си е така, без да преувеличавам. Какъв смисъл тази брутална мощ да е ограничена от 4 инча екран. Слагат 720P екран защото RedMe са бюджетни телефони. Сега разцъквам Mix2 .Телефончето на габарити е точно колкото старото 5.5 инчово Letv. Като качество обаче не трябва да очаквате чудеса от Xiaomi.Дори Mix2 е под нивото на 2К екраните от LG на Letv.
  A4i
 • [Quote]Мода на фаблети - докога ли?[/Quote] Е, какво да ползваме, "пощенски марки" с 3.5 - 4" екран?
  Lineage88
 • До победата :D
  Geonov
 • Мода на фаблети - докога ли?
  KuKeR
 • именно, твоят е голям, тези ще са колкото него. Но това не са Ноте, а нормалните. За ноте се говори, че ще са с 5,99 инча дисплеи.
  ipolit
 • Ква лопата като моя 5.5" note 4 e 151 мм?
  Вито
 • 5.99 сигурно. Но то е реално по-мъничко от старите 5 инчови,защото е по-сплескан екранът.
  tzincbg