Започна работа Amazon Android App Store, предлага безплатно Angry Birds Rio

Започна работа Amazon Android App Store, предлага безплатно Angry Birds Rio
Amazon очевидно искаше да запази елемента на изненада, като не обяви кога ще започне работа собственият му магазин за приложения за Android, но това вече няма значение, тъй като App Store вече отвори врати, но засега само в Щатите. Магазинът предлага ексклузивно играта Angry Birds Rio, като днес изтеглянето й е безплатно, а иначе цената на приложението е 99 цента. Amazon App Store ще се конкурира директно с Android Market и ще предлага специални цени на някои от платените приложения, така че потребителите ще имат стимул да го предпочетат пред него. За разлика от магазина на Google тук всяко приложение ще минава през процес на одобрение, така че вероятността за попадане на някое зловредно или с ниско качество приложение е минимална. Една от специалните възможности е опцията за изпробване преди покупка на почти всяко приложение направо в компютърния браузър.

Всеки ден компанията ще предлага за безплатно изтегляне някое платено приложение, така че е добра идея да наминавате всеки ден, за да проверявате какво ново има. Това е заради факта, че не авторите на приложения определят цената им, а Amazon. Достъпът до магазина е както чрез сайта, така и чрез специално приложение, в което се вписвате с акаунта си за Amazon.

Оферти на деня


Втора употреба с гаранция

  • Ето направо директен линк,защото с тези чаканици там се побърках :D http://www.box.net/shared/static/ii9cu9a7mo.apk Игричката е супер ,единственото тъпо е че са само 30 нива.А следващите 15 идват чак през май :(
    mchalakov
  • ето я http://www.mirrorcreator.com/files/02CO1W6Q/Angry_Birds_Rio_v1.0_Cracked_Twingo.apk_links
    chilko
  • Дръпнах го вече ама за жалост важи за сега само в Щатите.Така ми се играеше тази част от серията Ангри бърдс :(
    jukceto
  • Да и аз имам същия проблем: когато тръгна да сваля Angry Birds Rio и ми изписва "Purchase started" и след няколко секунди "Purchase failed" и прозорец "An error occurred while purchasing Angry Birds Rio - please try again" Четох че Amazon имат проблеми с маркета(все още не е тръгнала desktop версията),но може и да е защото сме извън Щатите. Спокойно скоро някой ще публикува .apk файла на играта :D
    mchalakov
  • Дръпнах го най накрая но....! Първо иска амазон акаунт и по специално ИСТИНСКА кредитна карта (или поне номера и) а на всичкото отгоре и адрес в Америка! Друг проблем е и че не иска да свали каквото и да било приложение! Дава неизветна грешка!
    OrionBG
  • Магазина все още не е достъпен извън Щатите(или поне не навсякъде).Ето тук http://www.box.net/shared/2sx5hh5qie съм качил .apk файла(Android).На моя Desire работи :)
    mchalakov
  • пробвай от тук http://tranz.it/load.php?id=kcA89L3LkzELm5nE790016
    chilko
  • След упорито ровене и аз го намерих този линк но уви не работи вече!
    OrionBG
  • от тук - http://amzn.to/getamazonappstore
    chilko