• senzero 13.03.2013 18.12
    Barter za HTC evo 3d ?
  • AO 19.01.2007 19.10
    MPx220 :)
1
  • Отрицателна 0 / 0%
  • Положителна 1 / 50%
  • Неутрална 1 / 50%
Оцени/ Остави коментар