Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

CAT B10 - Цени, характеристики и снимки

 • Дисплей x320px
 • Камера 5MP
 • Батерия 2000mAh Li-Ion

ПЪЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Представяне Марка CAT
Представен 13 ноември 2012 г.
Технически характеристики Модел 2012г.
Мрежа GSM 850/900/1800/1900
Батерия Li-Ion
Капацитет на батерията 2000mAh
Работа с 2 сим карти Да
Тип SIM Mini SIM (2FF)
Камера Основна камера 5MP
Светкавица LED
Памет и чипсет Слот за памет microSD
Дисплей Сензорен Не
Мултитъч Не
Втори дисплей Не
Софтуер Операционна система Android
Гласови функции Набиране Не
Команди Не
Бележки Не
Handsfree Не
Комуникация Радиоприемник Да
GPS Не
Wi-Fi -
Bluetooth Да
EDGE Да
GPRS Да
Инфрачервен порт Не
Съобщения SMS Да
MMS Да
Email Да
Други Календар Да
Органайзер Да
Часовник Да
 • Колко повърхностно? От няколко седмици е в мен и вече зная, че беше грешка придобиването му. За всичко е виновен скапаният Андроид. Само сбъркан тъп може да омаже желязо с толкова неподходяща операционна система за целта. Единственото общо нещо със Соним е, че и с двата можеш да си трошиш орехи! Камерата на CAT B10 е пълна порнография. За сравнение камерата на Nokia E90, която е 2МP прави с пъти по-добри снимки от това. В тази връзка няма светкавица, независимо какво пише тук-там. За сметка на това фенерчето му работи дори без да е рън-нат андроида. То всъщност всичко работи по-добре ако андроида не ми пречи, де. Батерия 2000мАч. Вече е на 3-4 цикъла но апарата успява да издържи около 48 часа без презареждане. Умерено цъкане, 3G, по малко навигация, изобщо тестове. Изобщо подобни енергийни \"висини\" може да се очакват единствено от скапаният Хемороид. Всички останали минуси с които се сблъсках са в дълбока връзка с недомислената Хандроид. Ако човек е навикнал да работи с този шит - няма проблем. Аз обаче нямам намерение да привиквам с някакви недъзи. Има и плюсове - чува се прекрасно. Освен това ми прави впечатление, че има обхват на места, където преди това не съм имал. Здраво е, наистина няма от какво да го пазите. Истински бутони за вдигане и приключване на разговор. Пикливият тъчскрийн е тотално неизползваем при наличие на ръкавици а аз доста често съм. Т\'ва е... Човек следва да си даде сметка какви са му приоритетите и очакванията от дивайса. Ако трябва просто телефон, който да не пазите и да не се налага да зареждате няколко седмици - бягайте далеч от всичко, заразено с хемороиди. Те са за в града, в офиса изобщо за в цивилизацията.
  Stoma
 • Евтиния вариянт на Соним с Андроид! Дали ще са стока кой ли знае...Ако някой го е взел да сподели отгоре ,отгоре...(yes)
  sports_man
 • ТОЗИИ НАПРАО ПРЕБИВА!!! :D:D:D
  banuny