Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Samsung C520 - Цени, характеристики и снимки

 • Дисплей 128x
 • Памет/Процесор 600 KB
 • Камера 0.3MP
 • Батерия 750mAh Li-Ion

ПЪЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Представяне Марка Samsung
Представен 26 октомври 2007 г.
Технически характеристики Модел 2007г.
Мрежа GSM 900/1800
Батерия Li-Ion
Капацитет на батерията 750mAh
Време за разговор (2G/3G) 2.5ч
Време на готовност 220ч
Работа с 2 сим карти Не
Тип SIM Mini SIM (2FF)
Корпус Широчина 45.1мм
Дебелина 18.2мм
Височина 84.4мм
Тегло 74гр
Камера Основна камера 0.3MP
Памет и чипсет RAM 600 KB
Дисплей Широчина 128px
Височина 160px
Тип TFT
Цветове 64K
Сензорен Не
Мултитъч Не
Втори дисплей Не
Софтуер Java Да
Гласови функции Набиране Не
Команди Не
Бележки Да
Handsfree Да
Комуникация Радиоприемник Да
GPS Не
Wi-Fi -
Bluetooth Не
EDGE Не
GPRS Да
Инфрачервен порт Не
Съобщения SMS Да
MMS Да
Email Не
Други Календар Да
Органайзер Да
Часовник Да
Цени в обяви от 50.00 лв.
 • Не мога да ти дам смислен отговор на тези въпроси. Аз също се чудя защо моята 1112 има 4 мб памет,а същевременно не можеш да добавиш повече от 10 напомняния,но това сигурно е невероятно "находчив" ход на някой нокиа мислител...малоума работа,да не говорим за другите недомислици в тези модели. Тази серия на Нокиа се купува заради друго-невероятно добрата батерия и комай това е единственото и не никак маловажно предимство!
  Spiderman_ot_selo
 • Ха-ха!И аз съм се чудил. И за по-горното също съм се чудел. ;))
  asenna5
 • И пак има повече работи от телефоните на Nokia 1-ва серия.Да те питам защо 1650 има 8МВ памет при положение,че няма WAP,Java,IR,USB,a има само радио?
  Леонард
 • Хаха,това беше добро. При среден размер на VGA снимките около 35-40 кб,минимален размер на мп3 тон за позвъняване поне 200 кб(ако не искаш да чуеш само първите ноти от мелодията естествено) и размер на игрите около 40-50 кб(това е относително,може и по големи да са) се получава чудесната картинка да сложиш една мелодия,около 3 снимки и 4-5 игри. А както се предполага фактическата памет не точно 0,6 мб,а вероятно по малко. Но за какво са повече мелодии,една е достатъчна...нали много лесно можеш да си сменяш мелодиите през кабела...то всъщност няма кабел в комплекта...няма и инфраред,няма и блутут...но има wap,колкото ти му е всеки път да се набутваш като искаш да си смениш мелодията или да си качиш игри. "Страхотен" телефон наистина...между другото дизайна не е лош,но всичко друго е жмел!
  Spiderman_ot_selo
 • Да,то защото сигурно много място заемат снимките с VGA резолюция,или мр3,които са само за рингтонове,което значи само някакви кратки откъси или пък java игрите,които когато имах С100 с 0.3МВ памет събирах по 10-ина игри без проблем?
  Леонард
 • Верно е "уникален"...уникално тъп! Винаги съм се чудил как е възможно да сложиш мп3,камера,джава и някои други екстри на един телефон и същевременно с това да му сложиш 0,6 мб памет??? Малоуми ли са тия корейци или аз не схващам идеята на всички тези екстри?
  Spiderman_ot_selo