Mobile монитор

С Mobile Монитор можете да получавате известие на вашия e-mail адрес за цените на продукти, предлагани от магазините в MobileBulgaria.com, както и обявите публикувани от потребители. По този начин винаги ще бъдете информирани за актуалните цени на предлаганите в сайта продукти.

x

Sony Ericsson K220i - Цени, характеристики и снимки

  • Дисплей 128x320px
  • Памет/Процесор 2 MB
  • Камера 0.3MP
  • Батерия Li-Poll

ПЪЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Представяне Марка Sony Ericsson
Представен 06 февруари 2007 г.
Технически характеристики Модел 2007г.
Мрежа GSM 900/1800
Батерия Li-Poll
Време за разговор (2G/3G)
Време на готовност 300ч
Работа с 2 сим карти Не
Тип SIM Mini SIM (2FF)
Корпус Широчина 46мм
Дебелина 16.7мм
Височина 103мм
Тегло 82гр
Камера Основна камера 0.3MP
Памет и чипсет RAM 2 MB
Дисплей Широчина 128px
Височина 128px
Тип CSTN
Цветове 64K
Сензорен Не
Мултитъч Не
Втори дисплей Не
Гласови функции Набиране Не
Команди Не
Бележки Не
Handsfree Да
Комуникация Радиоприемник Да
GPS Не
Wi-Fi -
Bluetooth Не
EDGE Не
GPRS Да
Инфрачервен порт Да
Съобщения SMS Да
MMS Да
Email Не
Други Календар Да
Органайзер Не
Часовник Да
  • Лятото телефенчето беше на промоция в Джеф за 19/29 лв за стари/нови абонати на Вивател. Имах го и съжалявам, че го продадох за 50 лв. Сега пак съм решил си го взема за толкова пари. Ако някой го предлага нов - земам го веднага! 0878735533
    palah
  • Какво значи ниско-технологична бракма?!? Има си телефони от всякакъв клас. Ако не искаш ниско-технологична- плащаш 500 лв и нагоре и си в крак с технологийте. Всичко е пазар. Има ли търсене, ще има и предлагане. Има ли достатъчно хора, които искат телефон с камера и радио за <200 лв, фирмите ще произвеждат и предлагат. Може и да произведат високо-технологичен телефон за 200 лв, но как ще се продават високите класове телефони, ако нищо не ги отличава от тези за 200 лв, освен цената. Въпросът не е само инженерен, а до голяма степен икономически. Фирмите имат екипи, които се занимават с това да изчисляват и преценяват, за каквото и да било, какво, как и за колко. Ето ти една аналогия. Дачиите може и да са бракми в сравнение с моделите на Мерцедес, но като гледам доста дачии бръмчат по улиците вече. Дали защото хората са глупави и не могат да преценят колко добри коли са Мерецедес.
    hubu