20-инчов таблет от Panasonic с 4К резолюция и Windows 8

20-инчов таблет от Panasonic с 4К резолюция и Windows 8
Ако телефон с 5" екран ви се вижда твърде голям, ще е интересно да чуем и мнението ви за 20-инчов таблет. Точно това обаче представиха Panasonic по време на CES 2013. Чувайки за 20" екран, повечето ни читатели със сигурност биха си помислили за телевизор, но японската компания наистина има предвид таблет. Той работи с Windows 8, но по-забележителното е, че резолюцията му е впечатляващата 4К (4 пъти full HD). За устройството за момента се знае, че може да работи със стилус и от Panasonic са добавили приложение за екипна работа, базирано в облака. Разбира се, трудно може да става дума за сравнение на този екран с Retina дисплея на Apple или който и да е екран с 1080р резолюция.

 • Е не е ли прав? Дали ще е 4К или UHD, не виждам разлика... По темата: Против съм да се наричат устройства над... 12-13 инча ТАБЛЕТИ.
  fintaraBG
 • Абе Стоичков :D дтига си нападал хората бря :P;) Да те питам, кога ще оглавиш БФС? Че много се спекулира:D
  Beчния
 • [Quote]Нещо изоставате mobilebulgaria ! Преди повече от месец се прие термина Ултра HD , което е именно 4х Full HD ![/Quote] Нали са казали 4К хората? Аман от хейтъри пишещи безмислени коментари.
  Parmenion
 • Нещо изоставате mobilebulgaria ! Преди повече от месец се прие термина Ултра HD , което е именно 4х Full HD !
  rorosims
 • То това си е направо телевизор:D ако имаш по дълги ръце си го слагаш на стойка пред теб и си го местиш екрана както ти е по удобно.
  Beчния