5 нови магазина на Globul

GloBul организира кампания за официалното откриване на пет от своите представителни магазини в страната. Кампанията на мобилния оператор започва в края на октомври в Пазарджик и ще продължи до началото на ноември в още четири града. Официалното откриване и освещаването на първия магазин ще бъде на 23 октомври 2004 г. в Пазарджик. Специално за абонатите в Пазарджик GloBul предлага две много изгодни ценови оферти с новите абонаментни програми - Siemens C60 за 99 лв. с ДДС, и Nokia 6100 за 259 лв. с ДДС. Офертата ще бъде валидна в продължение на две седмици или до изчерпване на количествата във всички търговски обекти на оператора в града.
Сходни активности ще предшестват официалното откриване на представителните магазини на GloBul във всеки един от петте града, включени в кампанията. След магазина в Пазарджик ще бъдат официално открити и магазините на GloBul във Враца, Видин, Шумен и Добрич.
Кулминацията на седмиците на GloBul във всеки от петте града е непосредствено след тържествените церемонии за откриването на магазините, когато Графа ще зарадва своите почитатели с концерти. В деня на откриването феновете ще могат да се срещнат със своя идол и да получат автографи в магазина на GloBul, а по-късно Графа ще изпее за първи път специално за тях най-новата си песен - "Ако има рай". На специална томбола по време на всеки концерт мобилният оператор ще раздаде на шестима късметлии от публиката един телефон Motorola V500 и пет пакета за активиране b-connect.