Американски оператор предлага име вместо номер

Американски оператор предлага име вместо номер
Мобилните оператори предлагат услуга за избор на по-прост (нека така го наречем) за запомняне номер, което обикновено означава, че той има лесна поредица от цифри. Това обаче не се отнася за масовите телефонни номера към днешна дата. Американският оператор Sprint обаче е намерил начин да направи телефонните номера привлекателни с новата си услуга **Me. Тя ще позволява на потребителите да избират имена, с които могат да приемат обаждания, вместо със стандартния си телефонен номер. Така хората могат да се свържат с вас и просто като наберат например **Jerry, без да се налага да помнят дълга поредица от цифри.

Имената не трябва да са по-къси от 5 цифри и по-дълги от 9, без да броим двете звезди, които ги предхождат. Услугата струва 2,99 долара на месец и ще може да работи само с входящи разговори от други клиенти на Sprint, както и Verizon, T-Mobile, AT&T. **Me няма да поддържа приемането на текстови съобщения.

<iframe src="http://player.vimeo.com/video/49804611" width="400" height="300" frameborder="0" webkitAllowFullScreen mozallowfullscreen allowFullScreen></iframe>