Android 4.1 вече достига и до Samsung Galaxy Note 10.1

Android 4.1 вече достига и до Samsung Galaxy Note 10.1
Samsung продължава с графика си за осигуряване на ъпдейти до Android 4.1 за новите си продукти и сега наред за ъпдейта е таблетът Galaxy Note 10.1. По данни на сайта All About Samsung безжичното обновяване вече е започнало за потребителите от Германия, като инсталационният файл е с големина 300МВ, а след това версията на платформата става 4.1.1. Подобренията са засегнали възможностите за многозадачна работа на таблета и функционалността на писалката S Pen, а ефектът от системата Project Butter е довел до по-пъргава реакция на интерфейса.

 • Дисплеят му е устойчив на драскотини.
  makeno
 • Не говорим за неразрушимост:))) Просто както и да го изпуснеш тоя таблет от 1 метър примерно е пътник. Но е гадно при нормална употреба след 12 месеца или по рано да му се надраска дисплея и да те дразни. Все пак Асус и Ацер примерно са с Горила. Те малко или много искат клиентите да си ползват покупката с кеф и след като мине известно време.
  AntonV70
 • Аз знам, че Горила Стъкло е scratch-resistant, а не устойчиво на чупене и тн. (whistle) Играл съм си с устройството, противно на всички ревюта ми се струва добра сглобката. ;)
  fintaraBG
 • И как прецени, че е прекалено чуплив? Само да ти кажа, че Горила стъклото се чупи и то не особено трудно. Само го изпусни върху асфалта и ще видиш. Вероятността сигурно е над 90% да се счупи. Също така пласмасово не значи боклук! Почти всичката черна техника е пласмасова...
  nmnikolov