Ъпдейтът за Windows 7 SP1 става задължителен

Ъпдейтът за Windows 7 SP1 става задължителен
Microsoft ще решат проблема с всички потребители, които не са се погрижили все още да обновят Windows 7 със Service Pack 1. От 19 март ъпгрейдът става задължителен и софтуерът няма да изисква съгласието на потребителите, за да инсталира обновяването, а ще го направи автоматично. Ако случайно някой успее да се скрие, той трябва да има предвид, че Microsoft няма повече да се грижи за Windows 7 RTM (без инсталирани Service Pack ъпдейти) от 9 април 2013 г.

http://blogs.windows.com/windows/b/bloggingwindows/archive/2013/03/18/windows-7-sp1-to-start-rolling-out-on-windows-update.aspx

 • Ами, всичко зависи... Аз моя лаптоп го ползвах без преинсталация 5 години... Всичко зависи от това, какво прави задклавиатурното устройство... За Lotus Notes - извинявам се, не уточних, че продуктът, на който се разработва, се казва Lotus Domino Designer - него питах дали да го има ;)
  KOBRETI
 • А моят защо не се е омазал за 5 години? Виста е (да, точно Виста и си е наред). Легална. Не ми се е налагала \"пре-инсталация\", както наричаш преинсталирането.
  Николай
 • Проблемът не е във вирусите, а че Win-а се \"омазва\" след определено и време и има нужда от пре-инсталация. Освен това не само, че е платена ОС, това което в България се забравя, но не е по-добра от безплатния Линукс. Lotus Notes -> http://www-01.ibm.com/software/os/linux/software/lotus.html Dropbox -> https://www.dropbox.com/install?os=lnx NFS -> http://www.youtube.com/watch?v=bJUCHfNP_BM
  bvbfan
 • И за какво е много по-добре? Дай ми някакъв довод, различен от \"няма вируси\" - аз вирус не съм хващал от има-няма над 10 години... Мога ли да си подкарам Lotus Notes, за да програмирам и да си върша работата? Има ли Dropbox? Need for Speed?
  KOBRETI
 • Защото ползва Линукс, като мен. Хващай някоя дистрибуция за \"ушите\" и инсталирай, много по-добре е от М$
  bvbfan
 • А защо IE10 е с ранг: Important :D:D:D
  ex_bg
 • [Quote]Ако чакам М$ да се \"грижи\" за компютъра ми, ще умра прав.[/Quote] Да разбираме, че кръпките за пробивите в сигурността си ги пишеш сам? Мислете малко преди да пишете....
  afficionado
 • Ако повечето потребители оставяха Microsoft да се грижи за операционната им система, а не всеки да се прави на \"разбирач\", може би Windows щеше да е още по-напреднала и кадърна ОС. PS: Windows 8 е много добре направен, от няколко месеца нямам никакви проблеми.
  Nikolay Ivanov