Ъпгрейдът до Windows 8 за нови компютри ще струва само 15 долара

Ъпгрейдът до Windows 8 за нови компютри ще струва само 15 долара
По информация на сайта WinSuperSite, чийто автор Пол Търот обикновено е запознат с плановете на Microsoft, компанията подготвя програма, с която ще предложи на потребителите, купили си нови компютри с Windows 7, да получат ъпдейт за Windows 8 Pro само срещу 15 долара. Програмата ще стартира на 2 юни, а идеята на Microsoft е да не забавят продажбите на компютри с Windows 7 заради потребители, които биха решили да изчакат пускането на новата платформа, което очакваме да стане през есента. Та ако сте пред покупката на нов компютър, изчакайте още две седмици.

http://www.winsupersite.com/blog/supersite-blog-39/windows8/windows-8-pro-pc-upgrade-cost-15-143077

 • [Quote] М$ иска насилтсвено да наложи touch интерфейс при десктоп машините, за да може потребителите да свикнат с него и после да го търсят и в смарфоните/таблетите. Видяха, че 90% от отзивите на Windows 8 обаче са лоши и сега ще се опитат да замажат положението с ниска цена. Ето затова. Дано по-малко хора им се вържат обаче. [/Quote] ама ти сериозно ли??? и как ще ползваш тач интерфейса на не-тач дисплей? говориш наизуст без дори да си виждал уиндоус 8, нито да знаеш за какво става въпрос. то е хубаво да мразиш нещо, ама поне да знаеш защо! първо че тач интерфейса ще може да се включва и изключва, второ че ще го ползваш само ако ти харесва и ако имаш на какво, той е наличен по простата причина че 8 ще може да се инсталира на таблети ;) а в смартфоните таблетите много ясно че ще предпочетеш тач-а защото ще е много по-удобно за работа от обикновения десктоп интерфейс. и къде видя 90% лоши отзиви, бива да говориш наизуст, ама това вече са простотии...и тази ниска цена не е за замазване на нищо, а само за хора закупили нов компютър няколко месеца преди премиерата...така си гарантират постоянно търсене и че хората няма да чакат да излезе уиндоус 8 че да си купят пц, а и отделно че си гарантират много потребители още от самото начало.
  berserk
 • Touch-интерфейсът не го налагат насила, който иска може да си ползва и нормалния. Аз лично предпочитам да има избор. При очакваните лаптопи със сензорни екрани точно това ще е най-голямият плюс на windows 8. Дай, ако можеш, някакъв линк за анкетата, където 90% от сегашните потребители на windows не харесват осмицата.
  makeno
 • [Quote]Що? :( [/Quote] Много просто - щото Windows 8 е боза. М$ иска насилтсвено да наложи touch интерфейс при десктоп машините, за да може потребителите да свикнат с него и после да го търсят и в смарфоните/таблетите. Видяха, че 90% от отзивите на Windows 8 обаче са лоши и сега ще се опитат да замажат положението с ниска цена. Ето затова. Дано по-малко хора им се вържат обаче.
  Parmenion
 • От 7 не съм във възторг, но от това, което съм виждал, 8 наистина ще си заслужава. Хубаво е, че мислят и за клиентите. :)
  makeno
 • Защото Българина е свикнал да мрази и оплюва всичко. Дори и това до което не се е докоснал физически, психически, умствено и финансово. Ето за това:-)
  omax
 • Що? :(
  fintaraBG