Apple може би готви нова версия и на iPhone 4

Apple може би готви нова версия и на iPhone 4
Заедно с новината, че в кода на iOS 6 е бил забелязан кодът на неизвестен модел на iPad 3, се появи подобна информация и за iPhone 4. Странно би било Apple да пуснат нова версия на толкова стар модел, но в кода на iOS 6 се среща името iPhone 3,2. За справка, в софтуера за GSM версията на iPhone 4 моделът е iPhone 3,1, а CDMA вариантът е известен като iPhone 3,3. Засега има предположения какво точно е това устройство - може да е ъпдейт, подобно на iPad 2, който получи някои оптимизации по отношение на енергопотреблението, или пък да е модел, който поддържа GSM и CDMA мрежи. Друга опция е да бъде модел за преди неподдържан оператор.

Аксесоари за:
 • Нещо против Рено ли имаш? Абе, това форум за хавтомобили ли е бе, по дяволите? Не ви омръзна и тука да намесвате колите.
  fintaraBG
 • Абе що се карате за глупости? [Quote]Друга опция е да бъде модел за преди неподдържан оператор[/Quote] Или софтуерен ъпдейт... Що не четете по-внимателно? [Quote]И мерцедеса е скъп[/Quote] И кво да си купя същия миналогодишен модел на мерцедес ли, като има по нов? [Quote]затова има Рено, Опел[/Quote] Ми то има и Ламборгини и Порше, и Ферари...аз такива карам не скучни и задръстени Мерцедеси /визирам айфоня/:D
  Ванката
 • И? Някой да те кара да купуваш? И мерцедеса е скъп, затова има рено, опел и други марки...
  Victormihov
 • Преценили са, че може да източат хората още с дърти модели. Най-големите манипулатори и измамници са тия признах ги тотално.
  benx1111
 • Интересува ви и още как(whistle) Колкото и аватари да слагате, че мразите Епъл....
  Victormihov
 • Очевидно и тебе не те интересува, щом четеш и коментираш.
  RONALDINHO_FCB