Apple твърди, че iPhone XR се продава отлично

В интервю за CNET вицепрезидентът на продуктовия маркетинг в Apple Грег Джосвяк се опитва да разсее слуховете за слабо търсене на новите модели iPhone, като заявява, че от пускането му на пазара всеки ден iPhone XR е бил най-популярният смартфон на компанията. Това е първи коментар от Apple около слуховете за намалените поръчки на новите телефони, които включват и най-скъпите модели в историята й.

Засега обаче твърденията на Джосвяк не са подкрепени с конкретни цифри, така че не знаем какви точно са продажбите на iPhone XR и дали не е популярен заради по-ниската цена спрямо другите две устройства. Опасенията на анализаторите, че продажбите на телефоните са по-ниски от планираното, и публикациите, че Apple е наредила на своите подизпълнители да намалят произвежданите количества, доведоха и до значителен спад в цената на акциите на американците.

Източник: CNET

 • А ти между лапането на к*рове и лизането на топурдаци, вземи се отбий на курс по правопис. Или това се дължи на естествения ти дебилизъм ?!?
  dxv_pro
 • Не си падам по такива играчки за разлика от теб... (woo)
  PoceH_BS
 • Росене включи си вибратора и несе занимавай с такива сложни неща
  Ragamrosen
 • @[B]radko89[/B] - За разлика от празните общи приказки на ябълковите фенове, моите са подкрепени с факти, които вие заблудените както винаги не зачитате защото истината боли... ВСЕКИ път! @[B]board[/B] - [Quote]Всъщност човека от Епъл не е твърдял, че се продава отлично.[/Quote] [Quote]Apple твърди, че iPhone XR се продава отлично[/Quote] Да не са променили значението на думите в българският език? Ако не са ги променили, накарай мобилие-то да променят текста на новината.
  PoceH_BS
 • @board И си бил най-бързия и най-близо до старт-финалната точка (yes)
  npet
 • Всъщност човека от Епъл не е твърдял, че се продава отлично. Просто казва, че след пускането му е най-продавания айфон. Което е съвсем нормално при положение, че се появи по-късно на пазара и пика в първоначалните продажби на XS вече е минал. Освен това е очаквано най-евтиния айфон от новото поколение да се продава. Но това не гарантира, че продажбите са отлични. Все едно, имахме състезание по тичане с колегите, аз обаче закъснях с 15 минути и се включих по-късно, но от момента в който започнах да тичам, бях най-бързия на стадиона. Явно съм отличен бегач. Или пък не е сигурно ;)
  board
 • Аз само мога да кажа,че ако някой ми подари малко акции на Eпъл, няма да ги върна 😂
  Be happy
 • Защото е болен мозък на когото му липсва с*кс!
  Maui
 • Радва ме как Росен, върл враг на ябълките е първи да пише във всяка тема за ябълки. Ако темата е положителна - коментарът е: "Лъжи, лъжи", ако темата е отрицателна - "аз казах ли ви, тия затъват и са много зле" :D Защо ли е това.. :|
  radko89
 • А ти явно си най-доволната овцЪ... Рядко тъпо парче си.
  dxv_pro
 • А Росен пак си пасе овцете и ги оножда даже:D
  Ragacone
 • [Quote]Засега обаче твърденията на Джосвяк не са подкрепени с конкретни цифри, така че не знаем какви точно са продажбите на iPhone XR[/Quote] Е за в бъдеще няма и да има конкретни цифри и няма да знаем какви точно са продажбите. Те за тва решиха да крият информация по тоя въпрос. Но важното е, че са на печалба...
  Вито