Asus ZenFone 6 може да има нестандартно изрязан дисплей

Италианският сайт HDBlog публикува снимки и видео, за които се твърди, че показват смартфона Asus ZenFone 6. За момента няма потвърждение на автентичността на материалите, но е доста вероятно те действително да изобразяват бъдещия флагман на компанията. Според информацията той ще бъде представен по време на мобилния конгрес в Барселона през февруари, а смартфонът от кадрите е ранен прототип.

Най-интересната част от видяното със сигурност е дисплеят, който е изрязан по изключително нестандартен начин. Дизайнерите на тайванската компания са предприели интересен ход и са използвали кръгъл прорез за предната камера, който обаче не е разположен централно, а е позициониран в дясната част на панела.

Другата новина е, че Asus са решили да запазят 3.5 мм жак, който става все по-голяма рядкост при актуалните флагмани. Естествено трябва да се има предвид, че няма потвърждение за автентичността на публикуваните материали, а също така че става дума за ранна версия на ZenFone 6, която може да претърпи сериозни промени до официалната премиера през февруари.

Източник: HDBlog.it