Български оператор преговаря за Google Glass

Български оператор преговаря за Google Glass
Следващия месец очакваме повече информация от Google за по-масовото предлагане на иновативните очила Google Glass. Тогава обаче може и да чуем интересни неща за предлагането на джаджата в България. Според данни от източник на MobileBulgaria представители на български оператор вече преговарят с Google по възможността да предложи в страната ни очилата.

Разбира се, тъй като цената им е възпиращо висока (първите бройки струват 1500 долара), не става дума за масово предлагане, а за осигуряване на ограничен тираж от очилата. Част от него ще е наличен за платежоспособна клиентела, а останалите с промоционална цел ще се носят от популярни личности от шоубизнеса и политиката.

Според нашия източник това споразумение е част от по-мащабни преговори с Google, които покриват и очакваната серия от устройства, познати под кодовото име Motorola X Phone и бъдещите електронни устройства за носене, които планира компанията. Тях очакваме по-късно през годината, но въпросният оператор, който определя себе си като "най-иновативен в България", вече се опитва да си осигури ексклузивни права над серията.

Препоръчани оферти

 • Като им знам политиката на Ментел, очаквам очилата да струват над 2500 лева, а нищо чудно да ги пуснат в комплект с карта на най-високата тарифа, която имат.
  drimdiard
 • Точно те са :D Преговарят за 1 бройка която да показват в оня център в София и да се хвалят колко са иновативни ;)
  AVKansazov
 • Предполагам, че става въпрос за Мтел, защото те са \"ВИП\", \"Премиум\" оператор и нещата, които предлагат, като планове и цени на телефоните с тях са само за платежоспособната клиентела!:D
  Ванката
 • По-скоро първоаприлска шега!
  OrionBG
 • Булсатком?
  Parmenion
 • Е то според мен няма да ти е много трудно да си купиш от чужбина
  TheGuardianOfKalibus