Безплатните игри в PlayStation Plus за февруари са много интересни

Безплатните игри в PlayStation Plus за февруари са много интересни

Sony разкри кои ще се безплатните игри, които ще са достъпни за абонатите на услугата PlayStation Plus от 2 февруари, и сред тях има много интересни заглавия, които ще зарадват собствениците на PlayStation 4 и PlayStation 5.

В Destruction AllStars ще трябва да впечатлите зрителите на арената, докато тичате, разбивате или блъскате автомобилите на други играчи. На свой ред Concrete Genie ще предизвика вашите артистични умения, като ви снабди с вълшебна четка за рисуване, а в Control ще трябва да разчитате на свръхестествени умения, за да оцелеете.

Идването на Destruction AllStars беше очаквано, а играта ще е достъпна само за PS5. Става дума за ефектен мултиплеър екшън, в който ще трябва да забавлявате тълпата, докато се борите срещу останалите играчи. Можете да изберете измежду 16 персонажа, всеки със специален автомобил, а на разположение са 4 игрови режима, в които ще трябва да ползвате тактика и умения, за да победите.

Control: Ultimate Edition включва играта за PS4 и безплатен ъпгрейд за PS5 с поддръжка на ray-tracing, който иначе е платен. Разработеното от Remedy Entertainment заглавие предлага много екшън в странен и постоянно променящ се свят, в който трябва да ползвате свръхестествени умения и специално оръжие, за да върнете реда и да намерите важен за вас човек. Това издание съдържа разширенията The Foundation и AWE.

Concrete Genie също е интересна приключенска игра, в която с помощта на вълшебна четка ще трябва да върнете замърсения град Денска към неговия предишен цветен външен вид. Заглавието включва и два допълнителни режима, които са специално оптимизирани за PS VR, за да развихрите своята креативност.

Игрите ще могат да се изтеглят от 2 февруари. Destruction AllStars ще е достъпна до 5 април, а Control: Ultimate Edition и Concrete Genie ще могат да се изтеглят безплатно до 1 март. Междувременно до 1 февруари можете да заявите безплатните игри в PlayStation Plus за януари - Maneater (PS5), Shadow of the Tomb Raider и Greedfall.

Източник: PlayStation Blog